Overálok amiket bármikor, bárhova felvehetsz!

2020.augusztus.6.

Zolyomi Laura 2019 óta tervez egyedi szabású farmer-overálokat, amik egyszerre kényelmesek és elegánsak. A ruhák különlegessége, hogy minden alkalomra megállják a helyüket, legyen az egy vasárnapi brunch a barátnőkkel, vagy akár egy esti buli. A tervezésnél a fő inspirációt azok a magabiztos, erős nők adták akik nap mint nap inspirálják nőtársaikat. A kivitelezésnél Laura minden egyes darabot személyesen tesztel, és ha szükséges átalakít, mielőtt a boltokba kerülne.

"A márka 2020-as nyári kollekcióját szerettük volna egy különleges hazai helyszínen befotózni, ami illeszkedik a márka által képviselt letisztult eleganciához. Éppen ezért a fotózás helyszínének kiválasztásakor a fő szempont a természetesség és elegancia volt az iránymutató, így esett a választásunk a festői Velencei tóra, ahol a természetvédelmi madárrezervátum pár éve lett megújítva."

A fotós Nemes Bálint számára is fontos a magyar divat élénkítése, így nem is volt kérdés köztük, hogy #vegyelmagyart kezdeményezéshez csatlakozzanak, így született meg a koncepció és együttműködés. A csapat pedig a sminkestől kezdve a fotóson át a szlovákiai magyar modellig mind magyar.

A fotózás során egyébként csak pár másodperc kellett hozzá, hogy a modelleket sikerüljön meggyőzni a közel 30 fokos hőségben, hogy a fotózás végén a beugorjanak, pár különleges képért.

A ruhák a magyar tervező egyedi alkotásai, melyek bármikor megállnák helyüket akármelyik divatfőváros kifutóin. A képek és a kezdeményezés reméljük egyre több emberhez jut el, ezzel is hirdetve a magyar divat értékeit.

Ez is érdekelhet

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet