Palvin Barbi a párizsi metróban

2011.március.8.

5559 embed=lightbox>Szombat este utaztam Párizsba, előtte másfél hétig itthon voltam. Vasárnap és hétfőn metróval jártam a várost, egyik castingról a másikra mentem. Leginkább azért szeretek metróval utazni, mert az aluljáróban mindig vannak zenészek. Ha jól játszanak, pénzt is szoktam adni nekik? :)

Kedden délelőtt az esti show fittingjén jelentem meg, ezt követően a japán Vogue-nak fotóztam. A fotóssal egész idő alatt viccelődtünk, hamar eltelt az idő. Ezután még castingokra kellett mennem, este 8-kor pedig kezdődött a Thimister show a Grand Palais-ban. Három ruhát viseltem, és még egyet külön a finálén. Alig volt időm az átöltözésre, a hajamat és a sminkemet sem tudták megigazítani. Úgy hiszem, felállítottam az átöltözési rekordot; 20 másodperc. =D A backstage-ben emellett azzal ütöttem el az időt, hogy olasz akcentussal beszéltem angolul, aminek az lett a vége, hogy a társaság fele ezzel viccelődött.

Szerdán már 8:30-kor meg kellett jelennem a Guy Laroche show előtt, ami 12-kor kezdődött. A bemutató a Concord téren került megrendezésre, ahol egy óriási sátrat állítottak fel. A ruhák nagyon szépek voltak, én egyet viseltem közülük. Ezen a shown anya személyesen is megjelenhetett, nagyon tetszett neki, én pedig külön örültem annak, hogy ő is ott van. A show után "letámadtak" a fotósok, úgyhogy csak egy kis idő múltával tudtam visszamenni a szállodába.

Ebben a pár napban egy kissé lebetegedtem, ezért megnézettem magam egy orvossal, aki felírt nekem egy pár gyógyszert. Csütörtökön 2 fittingre is mentem, de mivel már nem nagyon éreztem jól magam, a showkat végül nem csináltam meg. Még aznap este hazautaztunk, és azóta is ápolom magam, hogy minél hamarabb meggyógyuljak, mert még a héten vissza kell utaznom Párizsba.

palvin-01-d00009ACC559dc48a9e79.jpg

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját