Parti Georgia May Jaggerrel Münchenben

2014.február.19.

A hétvégén a házigazda és márkaalapító Thomas Sabo közel 1400 barátot, partnert és sajtóképviselőt látott vendégül a világ minden tájáról, az exkluzív Karma Night Partin, amelyet a müncheni Postapalotában tartottak. Az éjszakába nyúló parti tökéletesen visszaadta az új 2014-es tavaszi-nyári ékszerkollekció, a Karma Beads hangulatát. Az est mottója: 'Such a good karma – THOMAS SABO celebrates life!'

A jelenlévő márkanagyköveteken, Georiga May Jaggeren és Nico Rosbergen kívül a vendéglista olyan nemzetközi hírességeket is felsorakoztatott, mint a spanyol színésznő Paz Vega, Chris Burgh lánya Rosanna Davison és az angol DJ, Laura Whitmore. Természetesen mindenki a saját stílusukhoz passzoló Karma Beads darabokat viselte a legújabb kollekcióból.

A Rebel at Heart férfi vonal stílusához tökéletesen illeszkedő, antwerpeni együttes, a Triggerfinger egy órás koncerttel gondoskodott az igazi "Rock 'n' Roll" hangulatról. Ezt követően a vendégek hajnalig mulattak DJ Chrissi D! zenéjére.

Thomas Sabo a Karma Nightról: "Nagy örömömre szolgál, hogy ilyen számos barátunk és partnerünk csatlakozott hozzánk, hogy részese lehessen ennek az egyedülálló estének. Az új ékszerkollekciónk – THOMAS SABO Karma Beads – életöröme és pozitív szelleme abszolút tapintható volt: az élet ünneplése a cél és hogy másokat is erre buzdítsunk".

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói