Prágában is imádják a magyar plus size modellt!

2013.szeptember.18.

Örülök, hogy a februári British Plus Size Fashion Weekend után új élményekről számolhatok be Nektek, most Prágából jelentkezem, Marina Rinaldi kifutójáról.

Kattints a képre, és nézd meg Farkas Éva képes beszámolóját is!
Kattints a képre, és nézd meg Farkas Éva képes beszámolóját is!

Hogyan kerültem Prágába? Kezdem az elején.

Közel fél éve a Budapest Fashion Weeken szólított meg a nevemen leendő prágai ügynökségem egyik bookere. Beszélgettünk, majd miután megtudta, hogy nincs ügynökségem, azonnal Prágába invitált. Pár héten belül ellátogattam a Czechoslovak Modelshez \ (http://www.czmodels.cz/en/ ), akik Eva Herzigovát adták a világnak, jelenleg velük dolgozom.

Kattints a képre, és nézd meg Farkas Éva képes beszámolóját is!

Innen jött a hívás pár hete, hogy lenne-e kedvem részt venni Marina Rinaldi, a Max Mara Fashion Group márkájának kifutóján. Nagyon örültem neki, hiszen ez nemcsak munkát jelentett, hanem egy pár napos utazást is a cseh fővárosba.

Idén már sokadjára látogattam meg Prágát, így láttam már minden arcát, éreztem hideget-meleget egyaránt. Amikor megérkeztem a meleg napos idő mellett ügynököm, Zuzana fogadott, akitől megkaptam a kulcsaim és végül a nagy beszélgetés közben el is kísért a szállásomig.

Másnap késő délután volt a ruhapróba, így délelőtt volt időm szuveníreket venni és ellátogatni a Londonból ismert, de sajnos Budapesten még nem fellelhető kedvenc boltomba. Nagyon eltelt az idő, rohantam is a Marina Rinaldi üzletbe, ahol rajtam kívül már várt pár plus size modell. Kedvesek voltak, kiderült, hogy mindenki cseh és én vagyok az egyetlen, aki csak angolul érti meg őket.

Miután mindenki megérkezett, a szervezők átvittek minket egy hátsó helységbe, ahol már mindenkire legalább 4 ruha összeállítás várt. Rövid időn belül nagy lett a sürgés-forgás, ruhák jöttek-mentek, képek készültek a helyes összeállításokról.

Elérkezett a nagy nap, délután 3 órára mentem a prágai Four Seasons Hotelbe, ahova a bemutatót szervezték. Lélegzetelállító volt belépni, felért egy "Micsoda nő" jelentettel, amikor eligazítást kértem a recepción.
Ahogy megtaláltam a helyes termet, egyből lecsaptak rám a fodrászok, majd rögtön a sminkes székbe kerültem. 5 körül tettünk egy próbakört a kifutón, elmondták, mit várnak tőlünk. A lányok közül volt, aki már sokadjára vett részt a rendezvényen, így családias volt a légkör, sokat nevettünk.

Nem volt már sok idő a kezdésig, ezért az öltöztetőink megmutatták a ruhák helyes sorrendjét, a hozzá illő cipőket, hogy a nagy kapkodás között mi is tudjuk, mit veszünk fel. Szerencsém volt a ruhákkal, mindegyik tetszett, szeretem Marina Rinaldi letisztultságát, nőiességét és eleganciáját.

A show negyed óra alatt lement, az 5 ruhámat (sajnos az egyikről nem készült kép) sikerült mindig időben átcserélni és úgy vettem észre, ez mindenkinél így volt. Mivel már nem az első divatbemutatómon vettem részt, egy kis célt tűztem ki magamnak. Szerettem volna, ha úgy uralhatom a közönség figyelmét, mint a legnagyobbak. Azt hiszem, sikerült is, a megérdemelt kifutó utáni tapsot félúton kaptam meg a kifutó eleje felé. Elégedetten utaztam haza Budapestre, várnak vissza.

Évi facebook oldalát itt követhetitek: https://www.facebook.com/pages/Eva-Fontaine-Plus-Size-Model/422121554491345

Ez is érdekelhet

10 dolog, amivel már nem foglalkozol, ha betöltöd a 30-at

10 dolog, amivel már nem foglalkozol, ha betöltöd a 30-at

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját