Régi Nokiától designer pólókig: a Baba bolt megnyitotta kapuit a trash szerelmesei előtt

Reneszánszát éli a retro, hódítanak a vintage és a trash irányzatai, és lassan minden menővé válik, ami valaha megakínosnak számított. És ami még jobb: egyre több olyan butik nyílik Budapesten, ahol kielégíthetjük a bennünk lakozó divatínyencet, és olyan szetteket szerezhetünk be, amikről eddig még álmodni sem mertünk.

Nem Bettina
Fotó: Babos Kitti

Ha lehetséges, mindezt még magasabb szintre emelte Bettina Nem, aki Dj (érdemes itt lecsekkolni) és divattervezői karrierje mellett most a boltvezetésben is kipróbálja magát. Bettina nemrégiben nyitotta meg a Margit körúton b a b a névre keresztelt üzletét, aminek koncepcióját elsősorban saját egyénisége alapján dolgozta ki.

A concept store-ban gyakorlatilag minden megtalálható, ami meghatározta a gyerekkorunkat és tiniéveinket, azaz a `90-es évek rave hangulatát: Nokia 9300, Kozsót istenítő Bravo újság, lemosható rágós tetkók vagy éppen Michael Jacksonos póló. A trash vonal mellett a néhány magyar brand is képviselteti magát. Fellelhető többek között jó pár virágéknál -kitűző, egy designerek által készített naptár, a Lärm és az Ubikeklektik merch-e, és nem utolsó sorban Nem Bettina saját ruhamárkájának, a NEM nek darabjai. A tervező elárulta, hogy imádja a különböző anyagokat variálni, a lényeg, hogy a végeredmény minél színesebb és meghökkentőbb legyen.

Rövid videónkban Bettina mesél a bolt koncepciójáról, és megmutatja a baba legmenőbb darabjait!

A videót Babos Kitti készítette.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói