Sienna Miller bohém stílusa a 2000-es évekből a mai napig megállja a helyét

2022.április.21.

Sienna Miller nyári stílusa a bohémia szinonimájává vált, és azóta, hogy a 2000-es évek elején feltűnt New York és London tengelyén mint ígéretes feltörekvő színésznő és modell, bebetonozta a bohó sikk fogalmát a hétköznapi öltözködésbe.

Sienna Miller bohém stílusa a 2000-es évekből a mai napig megállja a helyét
Fotó: Getty Images

A fesztiválok és az éjszakai élet egykori meghatározó személyiségeként stílusával egymaga felforgatta az egész utcai divatot és még az olyan excentrikus darabokat is sikkessé tette, mint az Ugg csizmák, amit bátran viselt rövid farmerszoknyával és neonszínű napszemüvegekkel. Mondj rajta kívül még egy embert, aki ezt a stílust képes volt nála menőbben viselni például a Glastonbury fesztiválokon.

De ugyanez a helyzet az óriás táskákkal is, annak ellenére, hogy a táskadivat szezonról szezonra változik, Sienna Miller továbbra is az olyan nagyméretű táskák rajongója, mint a Balenciaga ikonikus Motorcycle modellje, amit rendszeresen viselt a 2000-es években Jude Law oldalán, vagy a Givenchy Nightingale, amiben New York utcáit hódította egy időben - gyakorlatilag bármi, amibe az egész élete belefér.

A bohókás, vegyes mintás és színes szettjei, amiről valóban egy időben híres volt, a vörös szőnyegre is remekül lefordíthatók, különösen a Met gálás szettjei tekintetében, de ugyanolyan lazasággal tudja viselni a sikkes, letisztult, elegáns darabokat is például Wimbledonban. A visszafogott, pasztellszínű nyári brit összeállításokat is tökéletességre fejlesztette a Ralph Lauren szettjeiben a lelátókon, amiket továbbra is a tengerparti, napszítta, szőke hullámai egészítenek ki.

Sienna Miller is bevállalta a szezon legmenőbb frizuráját

Most, hogy a Netflix egyik legjobban várt sorozatában, a Hatalmas kis hazugságokat is jegyző David E. Kelley politikai drámájában, az Egy botrány anatómiájában tér vissza a képernyőre elegáns, letisztult Victoria Beckham, Celine, Jil Sander és The Row darabokban, melyeknek a földszínű árnyalatai, gazdag anyaghasználata roppant jól illik a 40 éves színésznő esztétikájához, gondoltuk éppen itt az idő, hogy felelevenítsük a stílusikon felejthetetlen szettjeit az elmúlt majdnem 20 évből. És le kell vonnunk a következtetést, hogy az it girl státusz azóta is megállja a helyét az esetében.

Ez is érdekelhet

Így válassz a szettedhez cipőt!

Így válassz a szettedhez cipőt!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő