Stylewalker Night június 17-én!

2011.június.15.

Itt a nyár, a jó idő, így június 17-én ismét itt a nyári Stylewalker Night, mostantól a Belváros - A jövő városa egyik vezető programjaként, ahol este héttől egészen éjfélig csatangolhatnak a divatrajongók az V. kerület zegzugos utcáiban, design kincsek után kutatva.

A két éves múltra visszatekintő design buli hamar az érdeklődés középpontjába került. Az esemény bebizonyította, hogy a magyar divattervezők világa közel sem olyan zárt, mint ahogy azt gondolnánk. A Stylewalker Night lényege, hogy felhívja a figyelmet a magyar iparművészek munkáira, és megmutassa, hogy az általuk készített termékek a hétköznapokban is hű társaink lehetnek, és egy tervezői ruha vagy kiegészítő, egy-egy design lakberendezési tárgy beszerzése nem csak a felső tízezer kiváltsága.

Június 17-re két újabb résztvevővel bővült a résztvevők sora. Makány Mártát talán senkinek sem kell bemutatni, hazánk egyik legismertebb divattervezője. A Black Box pedig idén nyílt a hazai kortárs tervezői üzletek újabb színfoltjaként. Az este nem múlhat el a Uniquebudapest vezetett túrái nélkül, ahol rengeteg érdekesség hangzik el a Belvárosról és Budapestről. Ráadásul az első helyszínről, Makány Márta Showroomjától riksások szállítják a résztvevőket a következő állomásra. Indulás: 19:30 Ferenciek tere (Petőfi Sándor utca felől)

A 20%-os kedvezmény természetesen most is él egész este, és aki összegyűjti öt üzlet matricáját, még egy hétig kedvezményesen vásárolhat, ráadásul egy pálinka erejéig a Nobilis Pálinka vendége. Továbbá az ajándék pálinkát azok is élvezhetik, akik 2500 Ft felett vásárolnak egy üzletben.

460-sw-plakat-online-d0000D17E6f7aaef00498.jpg
460-sw-plakat-online-d0000D17E6f7aaef00498.jpg

Részletes program

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke