Szepesi Melinda a Harper`s Bazaar éjszakai madárkája

2014.november.23.

Úgy látszik, Harper's Bazaar sorozatot fogtunk ki novemberre, de egyáltalán nem bánom! Nagy Andy magyarosan lengyel fotói után most Szepesi Melinda (VM) jelentkezett egy csodás haute couture anyaggal, a hongkongi verzióban!

Melinda munkásságát azért is imádom követni, mert saját modellblogján minden egyes részletről pontosan beszámol képekkel együtt! A Topshop és a Konsanszky jelenlegi kampányarca egyébként nagy kedvence a magazinnak, olyan is volt már, hogy egy hónapon belül két külföldi Bazaar lap is megjelentette képeit! Na de most egy igazán különleges munkára választották ki.

Alberto Tommaso Badalmenti fotózta a párizsi kifutókat is megszégyenítő összeállításokat büszkeségünk főhadiszállásán, azaz Londonban. Pontosabban a fotós kertjében, késő éjszaka. A luxus ruhaköltemények és ékszerek címkéjén pedig a következő márkák szerepeltek: Armani Privé, Atelier Versace, Chanel, Dior, Elie Saab, Maison Martin Margiela és Valentino. Milyen izgalmas ilyen méregdrága cuccokat ennyire hétköznapi környezetben látni!

Kattints és nézd meg Melinda fotóit, plusz pár werk pillanatot is:

A 14 oldalas "Night Bird" divatanyag sminkje mellett sem tudok szótlanul elmenni, hiszen Melinda szemöldöke kicsit elment nyaralni, helyette mesés színeket kapott, akárcsak egy pillangó!

Mióta kijött a magazin, rengeteg oldalon belebotlottam a képekbe, többek közt a modell saját Models.com profilján is, úgyhogy sikeres lett a hajnali munka végeredménye!

A különleges szépség legutóbb Svédországban alkotott, alig várom a fejleményeket!

Szepesi Melinda a Harper`s Bazaar éjszakai madárkája Gyönyörű fotók a kedves magyar modellről.

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció