Szikszai Johanna - Lendületben a topmodell

2012.január.16.

Szikszai Johanna nem új a modellszakmában: a Visage Models üdvöskéje 2007-ben nyerte meg az Elite Model Look hazai döntőjét, majd szép sikereket zsebelt be a modellszakmában. Volt a Puma napszemüvegkampányának arca, kétszer szerepelt a Triumph fiataloknak szóló fehérnemű kampányában is, a Miss Triumph-ban. Itthon legutóbb a GLAMOUR július-augusztusi divatanyagában, illetve Tóth Bori kampányában láthattátok.

Nem véletlen, hogy a tökéletes alakú Johannát legtöbbször fehérneműben vagy fürdőruhában fotózzák, hiszen évekig versenyszerűen sportolt: középtávfutó volt. Johannával készítettünk egy interjút a tavalyi Elite Model Look kapcsán, ezt és a legfontosabb modellmunkáit ide kattintva találjátok.

A mai napon 21. születésnapját ünneplő modell karrierje úgy tűnik, 2012-ben új lendületet vesz. Kajdi Csaba, a Visage Models tulajdonosa megsúgta nekünk, hogy a békéscsabai lányt nemrég a világhírű fotós, Ellen von Unwerth fotózta, aki szabályosan "beleszeretett" a mi Johannánkba. Hamarosan elkészül a fotósorozat, ígérjük, hogy elsőként mutatjuk meg nektek a végeredményt.

Addig is nézzétek meg Szikszai Johanna legújabb, elképesztően bájos bemutatkozó videóját, melyet az Elite Miami készített a magyar lánnyal.

Kapcsolódó:

Ez is érdekelhet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább