Tanulj divatrajzot készíteni egy hazai divatháznál!

2013.január.17.

Február elején indul a Lucia Divatakadémia divatrajz kurzusa. Divatgrafika, ábrázolástechnika egy csipet divattörténettel és divatismerettel fűszerezve. Ha felvételire készülsz, vagy ha szeretnél egy új hobbit.

A tavaly 25 éves fennállását ünneplő Luan by Lucia Divatház 2012 júniusában indította el divatkurzusait. A szakmai gyakorlatosokat is fogadó hazai divatmárka mindig szívügyének tekintette a hazai divatipar támogatását, az utánpótlás segítését. S. Hegyi Lucia vezető tervező saját bevallása szerint sokat köszönhet egykori szakmai mentorainak, így felelősségének érzi, hogy lehetőséget biztosítson a divat iránt érdeklődő fiataloknak.

A februárban induló divatrajz kurzus számos tekintetben egyedülálló: a tanfolyam a divatház falain belül zajlik és kis csoportban tanulnak a hallgatók. A kurzus során amellett, hogy a hallgató elsajátíthatja a divatfigura ábrázolás módszereit és a különböző divatgrafikai technikákat a jelenlegi trendeknek megfelelően, jut idő a divattörténeti alapok megismerésére és némi divatismeretre is. A kurzust végzettek ezáltal divatrajzaikat változatos stíluselemekkel tudják tarkítani, kollekció prezentáláshoz egyedi és színvonalas látványterveket tudnak készíteni.

A kurzust Mészáros Dóra öltözék- és textiltervező iparművész vezeti, aki 1996 óta oktat különböző divatiskolákban és számos hallgatót készített már fel hazai és külföldi divatiskolák felvételi vizsgáira. Dóra a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett, de berlini ösztöndíjának köszönhetően Vivienne Westwood óráit is hallgatta. Közel 16 éve vesz részt különböző projektekben a Luan by Lucia Divatháznál.

Az érdeklődők bővebb információt a kurzusokról és a jelentkezésről
a Divatakadémia honlapján \ (http://www.luanbylucia.com/academy/ )
és Facebook oldalán \ (https://www.facebook.com/LuciaFashionAcademy ) találnak..

Ez is érdekelhet

Életem legnagyobb orgazmusa - 5 pasi története

Életem legnagyobb orgazmusa - 5 pasi története

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod