Te is lehetsz Wonder Woman! A változás a te kezedben van

2016.április.29.

Ismerd meg közelebbről Andor Marcsi tervezőt, a Sugarbird igazi Wonder Woman-ját:

Hogyan kerültetek kapcsolatba Németh Dorottyával?
Évek óta követtem őt Facebookon, mindig csodáltam, hogy sikerült neki ilyen szépen lefogyni. Motivált, hiszen egyből én is úgy gondoltam, hogy ha neki összejött, nekem is sikerülhet. Bár nem vágytam világbajnoki címre, de 2013-ban én is ráálltam a változás útjára, 2014 decemberében nyertem egy Facebook játékon a MyBodyba egy féléves bérletet, akkor már mínusz 25 kilónál jártam, viszont a nagy fogyással nem jön egyből a "beach body" is. Ott ismerkedtünk meg személyesen. Rengeteget dolgoztunk együtt, heti három kőkemény edzéssel további kilóktól és még annál is több centitől szabadultam meg. Amikor valaki ennyi időt tölt együtt a személyi edzőjével, nem tudod megmondani, mikor vált át már ez a bizalmi kapcsolat egy barátsággá. Mindenesetre soha nem gondoltam volna, hogy egy játékban találom meg az "öribarimat".

Honnan jött a közös kollekció tervezésének az ötlete? Milyen volt Dórival együtt dolgozni?
Amikor megvásároltuk a DC szuperhősök tervezési jogait számomra nem volt kérdés, hogy erre egy külön GYM vonalat kell építeni, hiszen a saját blogomon, amin nyomon lehet követni a nagy fogyásomat a 107 kilómtól a félmaratonig, vagy akár az Iron Manig, a követők elkezdték rám ragasztani a Wonder Woman jelzőt. Mit nem adtam volna egy WW edzőruháért! Nagyon boldog voltam, amikor a Hédi (Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird ügyvezető igazgatója – a szerk.) lehetőséget adott arra, hogy Dórival csináljunk egy GYM vonalat. Olyan csomagot szerettünk volna összehozni, amit ha felveszel futni, vagy edzőterembe, akkor igenis érezd magad úgy, hogy te is egy Wonder Woman vagy, és képes vagy lefutni a félmaratont, vagy letolni egy kemény edzést. Dóri nagyon inspiráló személyiség, tele ötletekkel, a rengeteg tervből alig tudtuk kiválasztani azokat, amelyeket végül kiviteleztünk is.

Mennyiben más edzőruhát tervezni, mint mást?
Nem lehet összehasonlítani más ruhákkal. Minden technikai alapanyagra készül. A termékekben az a legfontosabb, hogy érezd benne jól magad, legyen kényelmes, legyen légáteresztő, ne látszódjanak izzadságfoltok, amitől frusztrált lennél. Takarjon, ahol kell, de legyen szellős is. Ezek funkcionális termékek.

Mesélj a kollekcióról, milyen darabokat találunk benne? Melyik a te kedvenced?
Úgy próbáltuk ezt a kapszula kollekciót összerakni, hogy mindenki találjon magának olyan fazont, amiben jól érzi magát. Ha olyan sajtreszelő hasam lenne, mint Dórinak, a csillagos nadrág a piros toppal lenne a kedvencem, de azért a fekete még engem is slankít:) Illetve szeretem, ha van rajtam egy bővebb felső, ami a maradék úszógumikat elrejti. Tulajdonképpen az összes fazont imádom, és alig várom, hogy gyűjtsem a Wonder kilométereket:)

Ki számodra az igazi Wonder Woman?

Én kicsit infantilisen rajongok a szuperhősös filmekért, mert hiszem, hogy mindenkiben ott van a szuperhős, a szuperhősnő. Hogy ki az igazi Wonder Woman? Én nagyon szeretném, hogy mindenki találja meg saját magában a saját szuperhősét. Sokan csak csodálnak más embereket, kanapén ülve lájkolnak kockás hasakat, és nem hiszik el, hogy ők is képesek változtatni. Azok a nők, akik kilépnek a komfortzónájukból és képesek a változásra, egészségesebben kezdenek élni, nekem ők mind Wonder Woman-ek.

Ez is érdekelhet

Lelki feltöltődésre vágysz? Akkor ezt a podcast sorozatot neked találták ki!

Lelki feltöltődésre vágysz? Akkor ezt a podcast sorozatot neked találták ki!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció