Teyana Taylor a Reebok új reklámarca

2017.február.10.

A márka hivatalos nagykövete lett az elismert R&B előadó, táncművész és színésznő: Teyana Taylor. Teyana olyan emberekhez csatlakozik a márka arcaként, mint Future, Gigi Hadid és Kendrick Lamar.
Teyana karrierjét 2008-as debütáló dala a Google Me indította be.

Teyana Taylor a Reebok kampányban
Fotó: Reebok

A független előadóként töltött évek után 2010-ben csatlakozott Kanye West új albumának munkálataihoz, melynek eredményeként hallhattuk az énekesnőt Kanye Dark Fantasy és a Hell of a Life című dalaiban. A közös munka később sem maradt el, hiszen Taylor csatlakozott a Kanye nevével fémjelzett GOOD Music csapathoz. Az elmúlt években számos zenei projekten dolgoztak együtt, legutóbb azonban tánctudását mutatta meg Kanye Fade című videóklippjében.

Teyana Taylor a Reebok kampányban
Fotó: Reebok

Taylor vezeti majd a Reebok Classic és Freestyle Hi nagy visszatérésének kampányát. A cipőt 1982-ben mutatták be először, mint az első kifejezetten nők számára tervezett fitnesz lábbelit. A Freestyle Hi különleges kialakítása úttörőnek számított megjelenésekor, és pontosan azt a merészséget és vakmerőséget képviselte, ami Teyana előadóművészetét is jellemzi.

Teyana már a kezdeti fázisokban is támogatni fogja a Freestyle Hi visszatérését. Az eredeti három színkombináció – Triple Red, Triple White és Triple Black – már megtalálható a Reebok weboldalán és a viszonteladók kínálatai között, de további árnyalatok is érkeznek majd a 2017-es év folyamán.

„A Reebok egy olyan márka, ami már egészen kicsi korom óta közel áll a szívemhez. Mindig úgy képzeltem, hogy Freestyle cipőket fogok viselni, amikor felnővök, ezért is különleges számomra ez az együttműködés. A Reebok 5411-nek köszönhetően nyert létjogosultságot a kreatív nő is divat és feminin edzőcipő fogalma. Büszke vagyok arra, hogy a Freestyle kampány arca lehetek, hiszen mindig is azonosulni tudtam azzal, amit ez a cipő képviselt” – nyilatkozta az énekesnő

Ne feledd: a sneaker az egyik legerősebb trend!

Ez is érdekelhet

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói