Tollak és aranyflitterek - Alessandra Ambrosio, Adriana Lima és Jessica Chastain Cannes-ban

2014.május.22.

Hétfő reggel végre elhatároztam, hogy megnézek egy filmet. Az esős, szeles időjárás miatt ez egy nagyon jó ötletnek ígérkezett. Úgyhogy a napot 11-kor megint a Palais de Festivalban kezdtem, ahol a vetítések történnek.

Miközben vártam, hogy bejussak a La Hermosa Juventud című spanyol filmre, John Cusack és Julianne Moore suhantak el mellettem testőrjeikkel. Meg kellett állapítanom, hogy élőben Julianne Moore meglepően alacsony.

A spanyol film egészen érdekes volt. Egy nagyon szegény fiatal spanyol párról szólt, akik már szinte éheztek a pénzhiánytól. Az újszülött lányukat sem tudták már etetni, és ezért úgy döntöttek, hogy amatőr pornót kezdenek el forgatni. Innen indult a bonyodalom…

A film után úgy döntöttem, hogy megnézem a Cinema Marchét, ami a Palais des Festival mögött található. Ebben a pavilonban állítják ki a népszerűsíteni kívánt filmjeiket a fesztiválon résztvevő országok. Nagy örömmel állapítottam meg, hogy Chilétől kezdve Tájföldig tényleg minden ország képviseli magát. Persze, addig nem nyugodtam, amíg a magyar standot meg nem találtam. Mondanom sem kell, hogy nem volt egyszerű feladat, mert egy viszonylag eldugott külső sátorban kapott helyet.

Az este a Foxcatcher premierjével kezdődött. Ez Bennett Miller új filmje, aki a Capote és a Pénzcsináló produkcióival vált híressé. A fesztivál filmjei közül eddig kedvelik a kritikusok. Sőt, sokan Oscar-esélyesnek is tartják. Szerintem is érdekes volt, de kissé nyomasztó, és meglehetősen felkavart a története.

A mozi után a Grey Goose sátorban folytattam az estét, ahol koktélokat ingyen osztogatták. Néhány pohár után átmentünk a Foxcatcher film partijára, amit a Baoli Beach-en tartottak egy nagy sátorban. Egészen hamar a VIP sátorban találtam magam, és itt Jessica Chastainnel is találkoztam, aki egy nagyon szép, hosszú, kékszínű estélyit viselt. A színésznő elképesztően kedves és bájos volt. A végén ő köszönte meg, hogy lefotóztam. A VIP részen összeismerkedtem a Foxcatcher zeneszerzőjével is, Rob Simonsennel. Majd a híres-neves Bennett Miller rendezővel is sikerült egy közös fotót készítenem.

A Foxcatcher parti után a következő megálló a cannes-i repülőtér volt, ahol a Chopard éves bulijára igyekeztem. A partit egy elhagyatott repülőtéri hangárban tartották, aminek a közepén egy nagy repülőgép volt felállítva, aminek a pilótafülkéjéből szolgáltatta a dj a zenét. Pálmafák borították be az egész helyszínt, és kis lakókocsikból szolgálták fel az alkoholt. Igazán hangulatos volt.

Ez az esemény mindig az egyik legnagyobb buli Cannes-ban, ahol a leghíresebb topmodellekkel és színészekkel lehet összefutni. Idén a VIP asztalnál a Victoria`s Secret modelleket Alessandra Ambrosiót és Adriana Limát lehetett felismerni. Alessandra Ambrosio egy csodás, arany flitteres overallt viselt szép, nagy gyémánt fülbevalókkal. Egyszerűen gyönyörű volt. Azt is sikerült elkapnom, amint épp hamburgert evett éjjel 3-kor, amiből látszik, hogy a modellek valójában nem éheztetik magukat, és nem anorexiásak, mint ahogy azt a média beállítja.

Adrianna Lima egy fehér, kivágott hátú, mini ruhában volt. A hölgyek csak úgy pompáztak a szebbnél szebb kreációkban. A legszebb ruha díját én azonban Wilma Elles török színésznőnek adnám, aki egy pávatollakkal kirakott, talpig érő estélyiben tündöklött.

Egy kazahsztáni arisztokratával is összeismerkedtem, aki rangjának megfelelően, hercegnőhöz illő öltözetben ragyogott, koronával a fején.

Tartsatok velem, mert hamarosan folytatom beszámolómat Cannes-ból.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói