Top 10 sneakertrükk: 2017 tavaszán fedezd fel sneakeruniverzumot!

2017.január.27.

Kiüthetetlen trend a sportcipő. Biztosan nem egyet veszel majd az új szezonban sem. Készülj lélekben a tavaszra és nézegesd meg, mások hogy viselik és mit kínálnak a legtrendibb üzletek!

A ruhatáradból tényleg semmi sem illeszkedik annyira a rohangálós életedhez mint a sneakerek. Semmi kényelmetlenség, esti szenvedés és ma már az sem igaz, hogy elegánsabb ruhával nem lehet viselni a sportcipőt. Ugyan már! Éppen ez a legdivatosabb csavar most a női ruhatárban!

1. A te Adidas cipőd

A farmeres napjaidon is imádnivaló viselet lesz, lófrálhatsz kedvedre, sosem lesz fáradt a lábad!

2. Stella McCartney tervezte

Ikonikus lett Stella és az Adidas kollaborációja! Minden darabot imádunk, amit a brit dizájner kieszel. A saruk ihlették a fűzőket, a nagyon pasztellszürke pedig a szezon egyik kedvenc színe lesz!

3. A TOMS-ban sneaker is van?

Erre a vadóc darabra bukkantunk a tavaszi kollekciók böngészése közben. Ne feledd, hogy az állatminták isteniek az erős színekkel, sárgával, neonpinkkel, de persze a fehér dabarjaidat is izgalmasabbá teszik.

4. Csak színesen!

Nemcsak a ruhadivatban számítanak erős trendnek a vidám színek, minták. Bátran válassz színes sportcipőket is és viseld szoknyával is, ne ragadj benne a sportcipő-nadrág kényszerben. Kísérletezz!

5. Fekete szetthez fehér tornacipő?

Talán egy éve még kisebb sokkot okozhatott, ha így öltözködtél, ma már teljesen normálisnak számít. Minden szem a sneakeredre terelődik így, válaszd meg hát ügyesen! Ellenben maradhatsz a kényelmes fekete ruháidban! Szerintünk jó stílustrükk!

6. Vannak a sneakerek közt is szupersztárok

Élvezd a csillogást, az arany lehengerlő eleganciáját. Közben pedig élvezd az abszolút kényelmet, amit cipő csak nyújtani tud. Rossz hír: nehezen veszel majd fel mást ez után!

7. Virágom, virágom!

A Gucci virágokkal díszített tornacipői olyan darabok, amikhez egész tavaszi-nyári ruhatárat lehet igazítani. Több színben kínálják!

8. A kiegyensúlyozott szürke

A PigShoes kínálatában találod majd ezt a kiszámítható, ám annál jobb szolgálatot tévő sportcipőt. Nem kell minden nap suvickolni, csak belebújsz és már rohanhatsz is! Egy a lényeg: viseld ruhákkal, szoknyával is, ne csak nadrággal!

9. Csíkok és szivárvány

Mindkettő nagyon menő! Még hozzátehetjük a színblokkokat, mint trendet, azaz a főként erős, blokkszerű színeket egymás mellett akár öltözékben, akár egy ruhadarabon, cipőn belül, afféle patchwork-ként elképzelve a színeket. Dobd fel a megjelenésed és a közeledő tavaszt ezzel a trükkel!

10. Vibráló, neon színek

Geox sneaker

A magenta a kedvenc színünk és hidd el a lábadon is fantasztikusan mutat majd ez a szuperkényelmes Geox darab. A neonos, nagyon élénk színű sneakerrel csodásan feldobhatod a legegyszerűbb, unalmasnak tűnő szettjeidet is.

Ez is érdekelhet

5 fiatal lány, aki jobbá tette a világot

5 fiatal lány, aki jobbá tette a világot

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!