Topshop-lány lett Barabás Heni

2012.június.28.

Barabás Henriettet nem kell bemutatnunk a GLAMOUR Online olvasóinak. Az Attractive Models 19 éves felfedezettje tavaly a New Yorker arca volt, és irigylésre méltó portfóliót épített fel az Ázsiában töltött idő alatt \ (Axente Vanessával, az újdonsült Prada-lánnyal együtt ). Néhány hónapja Londont és Párizst ostromolja, olvassátok el legújabb blogbejegyzését párizsi élményeiről, és nézzétek meg legújabb kampányképeit, melyek a Topshopnak készültek. Hajrá, Heni!

Londoni tartózkodásom után egy ideig haza kellett jönnöm pár hétre, elég beteg lettem, és így munkát sem tudtam vállalni. Európában dolgozni azért is könnyebb, mert csak pár óra, és újra otthon lehetsz, ha esetleg szükséged van rá. Ahogy most nekem volt. :)

Itthon voltam, aminek örültem, hiszen mindig örömmel jövök haza hosszabb külföldi utak után. Ez a hazaút azért is volt izgalmas, mert megkaptam első igazi show-mat itthon, meghozzá a Nanushkát! És ez volt az első alkalom, hogy Vanival együtt dolgozhattunk. Elmondhatatlanul örültem. És hát a show! Annyira jól éreztem magam. Rengeteg lánnyal találkoztam, akikkel együtt voltam külföldön, és nagyon régen nem láttuk egymást, szóval imádtam az egészet.

Mivel az itthon tartózkodás hosszabb ideig tartott, mint azt gondoltam, az ügynökség azt mondta, hogy most inkább menjek vissza Párizsba, és majd pár hónap után menjek Londonba újra.

Egy hajnali géppel indultam, alig hogy elváltam drága ügynökségemtől (Attractive Models) és a lányoktól, mert még ott akartam lenni a The Room magazin partiján, és egy jót bulizni. Nem tudtam, mikor jövök megint haza, úgyhogy ki akartam használni az alkalmat.

Egy vagány Prada szemüvegben
Egy vagány Prada szemüvegben

Vagyis igen, a végcél Párizs, de tennem kellett egy kis kitérőt Londonba. Úgy volt, hogy Londonba megyek vissza, miután hazajöttem, de mivel Párizs volt soron, a dolog úgy nézett ki, hogy leszálltam Londonban, gyorsan taxit fogtam, és elmentem a szállásra, ahol rengeteg cuccomat otthagytam. Tényleg rengeteget! :D Elsőre kicsit kétségbe estem, hogy fogom mindezt bepakolni, de volt segítségem is. Larissa, aki szintén Viva modell, most ott lakott, és hát le kellett volna videózni, mit összehülyültünk, szenvedtünk, de végül az akció sikerrel zárult. Csupán egyetlen kalapot bíztam Larissára. :)

Axente Vanessa, Heni és a macaronok
Axente Vanessa, Heni és a macaronok

Utána gyorsan megint taxiba ültem, és újra a vonatállomásra siettem. Egy órám maradt. Isteni. Pont maradt annyi időm, hogy vegyek valamit az útra, ami egyébként két és negyed órás, de ha utazom, nem bírom ki, hogy ne vegyek valami harapnivalót. Szóval még volt annyi időm, hogy beültem a Pretbe egy jó kis ebédre, aztán már a vonaton ülve vártam, hogy újra Párizsban legyek. Megcsináltam. :D Bevallom, kicsit aggódtam, hogy nem lesz időm mindenre, repülőtér, szállás, vonatállomás, de minden jól ment. Újra Franciaországban. És még csak délután két óra. :)

Topshop kampány Henivel
Topshop kampány Henivel

Már aznap casting és egy tesztfotózás volt soron. Másnap dolgoztam, és a rá következő napon is, méghozzá vidéken egy nagyon gyönyörű, másfél órás útra levő kis városkában. Gyönyörű táj és egy régi stílusú francia ház volt a helyszín. Három emeletnyi szépség. A csapatból mindenki Londonból érkezett, a sminkest már régóta ismertem. Nagyon jó volt újra látni, sok munkánk volt már együtt, többek között az ASOS vagy az Urban Outfitters kampány Cipruson!

Városnézés Vanival
Városnézés Vanival

Külön séf főzött ránk, és mivel a városka a sajtkészítés terén jeleskedett, így hát naná, hogy kihasználtuk az alkalmat. :P A sajtok a gyengéim. Nem tudnék róluk lemondani. A sajt minden formájáét odavagyok! A fotózás végén a fotóssal együtt mentünk vissza Párizsba. Nagyon élveztem az egész napot.

Másnap megtudtam, van egy behívásom a Lacoste-hoz. Aznap is munkám volt, így utána egyből rohannom kellett hozzájuk. Szerencsémre olyan sebesen sprinteltem, hogy a végén nekem kellett várnom. :D Örültem, utálok késni. Behívtak, fittingeltünk (ruhapróba), felpróbáltam pár ruhát, aztán beszélgettünk, csináltak rólam pár fotót és már indultam is vissza az apartmanba. Hát meglátjuk… ;)

Topshop kampány Henivel
Topshop kampány Henivel

Párizst azért is szerettem, mert Vanival és Biával (Axente Vanessa és Bernát Bianca) is találkozhattam. Újra együtt volt a csapat! :) Rengeteget sétáltunk, (abban verhetetlenek vagyunk) , múzeumokat látogattunk, beszélgettünk. És mindezt Párizsban. A velük töltött napok mindig isteniek! Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk, mert mindmáig szoros a viszonyunk, még akkor is, ha nem látjuk egymást hónapokig és más-más országban vagyunk! Ha találkozunk mindent folytathatunk onnan ahol abbahagytuk. :)

Megtudtam, hogy újra visszahívtak az ASOS-hoz két napra. Két nap London újra! :) De amint befejezem a fotózást, irány az állomás, vissza Párizsba. Néha tényleg többször körbe kell néznem, hol is vagyok pontosan. Párizs, felkelek hajnali 5-kor, taxi jön értem 6-ra, utána két órás vonatút, munka Londonban, aztán vissza az állomásra, majd újra Párizs. Eszméletlen, de pont ezt szeretem benne. A pörgést, sose unatkozik az ember. Kell ennél több? :)

Topshop kampány Henivel
Topshop kampány Henivel

Kapcsolódó:

_blank>Barabás Heni Londont is meghódította

_blank>Nanushka show magyar topmodellekkel - VIDEÓ

_blank>Így kerültem Natalia Vodianova ügynökségéhez

_blank>Shiseido, Harper`s Bazaar és egy magyar modell

_blank>Magyar lány a New Yorker arca

Ez is érdekelhet

Készülj te is a karácsonyra ezekkel a cuki pizsamákkal

Készülj te is a karácsonyra ezekkel a cuki pizsamákkal

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet