Töredékáron szerezheted be a legmenőbb darabokat ebben a budapesti vintage boltban

2019.február.4.

Rengeteg vintage bolt található Budapesten, melyeket érdemes felfedezni, hiszen kincsekre lelhetünk bennük. Első közben az Alterego-t szeretnénk bemutatni neked, mely már 1999 óta üzemel.

″Profilunk a prémium márkák jó minőségű (80-90%-os állapotú, vagy akár címkés, vadonatúj darabok) second hand ruháinak árusítása.
Az itt megtalálható termékek az eredeti árukhoz képest töredékáron vásárolhatók meg. Például egy 30 ezer forint feletti Ralph Lauren ing nálunk 6ezer ft körüli áron van.
Nyílván a second hand mivolta miatt egyedi darabokról beszélünk, de természetesen a basic modellek-ből is rendszeresen érkeznek darabok. Például klasszikus logós Lacoste, Hilfiger, Ralph Lauren ingek, pólók, kabátok. A ruhák természetesen Európa gazdagabb részeiből érkeznek de az onnan bejövő óriási mennyiséget minőség, fazon és brand alapján alaposan leválogatom, hogy az üzlet profiljához illeszkedjen a kínálat″- mondta Vincze Balázs az Alterego üzletvezetője, tulajdonosa.A frissen érkezett áruról készült fotókat a bolt Facebook oldalán is közzéteszik.\ (www.facebook.com/alteregoshop )
Így akinek nincs ideje olyan sűrűn bejárni az is figyelemmel tudja kísérni, hogy milyen új termékek érkeztek. Itt le is tudod foglalni, meg is tudod rendelni a méret egyeztetése után. A kínálat minden nap frissül.

Rendszeresen előforduló brand-ek: Ralph Lauren, Lacoste, Burberry, Hilfiger, Fred Perry, Boss, Lyle and Scott, Armani, Adidas Originals, Hackett, Abercrombie, Jack Wills, All Saints.

Az üzlet kínálatában szerepelnek még egyéb ikonikus streetwear márkák, New Balance-cipők, több mint 60 féle típusból lehet választani jelenleg. De Vans cipők,kiegészítők, Surplus-Vintage Military Streetwear ruhamárka, Altercore és Undercover acélbetétes bakancsok, valamint eredeti Star Wars, Batman pólók és merchandise termékeket is találhatsz.

Ezeket a www.alteregoshop.hu címen található webshopban is meg lehet vásárolni.

Töredékáron szerezheted be a legmenőbb darabokat ebben a budapesti vintage boltban Ismered az Alterego-t?

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról