Új USE unused pop-up bolt nyílik

2015.március.27.

A Toni&Guy Fashion Week Budapest keretében kerül bemutatásra a USE unused 2015-ös őszi-téli kollekciója, és rögtön ezt követően, április 2-án, csütörtökön 10 órakor a márka megnyitja saját pop-up boltját Budán a Hegyvidék Bevásárlóközpont földszintjén (Budapest XII. kerület, Apor Vilmos tér 11-12.).

A tavasz-nyári és resort kollekció darabjai mellett elérhetőek lesznek korábbi kollekciók sikeres darabjai is, melyek kizárólag itt lesznek kaphatóak.
A nyitást megelőzően, április 1-jén press napot tartunk a sajtó képviselői számára. Miért érdemes ellátogatni ezen a napon? A korábbi pop-up boltok egyedi designjához híven itt is különleges, formabontó enteriőrrel készülnek a tervezők.

A Hegyvidék Bevásárlóközpontban megnyíló bolt április 2-ától várja a látogatókat, hétfőtől-szombatig 10 és 20 óra között, igazodva a bevásárlóközpont nyitvatartásához.

Az Use Unused tervező triója válaszolt is néhány kérdésre a z újonnan nyíló pop-up bolttal kapcsolatban:


Honnan jött az ötlet a budai pop-up bolt megnyitására?
Mindig is éreztük annak a hiányát, hogy a budai közönséget nehezen tudjuk elérni a showroomon és a pesti boltokon keresztül. A Hegyvidék Bevásárlóközpont nem egy tipikus plaza; olyan környezetbe szerettünk volna illeszkedni, amit kedvel és kényelmesnek érez a budai közönség. A nemrégiben Michelin-csillagot kapott Tanti is itt található, ami tovább növeli a hely színvonalát.

Meddig lesz látogatható a bolt?
Április végéig mindenképpen, illetve már folynak a tárgyalások a lehetséges hosszabbításról.

Miben lesz más ez az üzlet?

A 2015 tavaszi-nyári és resort kollekciók mellett 2-3 hetente újdonságokkal is készülünk, amiért érdemes lesz később is visszalátogatni.

Terveztek saját boltot Budapesten?
Jelen pillanatban inkább pop-up boltokban gondolkodunk. Már dolgozunk a terveken, teljesen biztos, hogy valamilyen módon jelen leszünk a városban a tavaszi-nyári szezon folyamán is.

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció