Újabb botrány a Victoria`s Secretnél

2012.november.16.

Senki sem gondolta volna, hogy a Victoria`s Secret világhírű fehérneműshow-ja bárkit is megbánthat a műsorban felvonultatott ruháival. Karlie Kloss a múlt heti show-n egy indiánjelmezt viselt párducmintás fehérneművel, amiért egyesek nemtetszésüket fejezték ki.

A Native Appropriations weboldal szerint a vitatott indián fejdísz és a leopárdmintás dolgok negatív hatással vannak a régi őshonos kultúrákra és nyelvekre. "Elvonja a figyelmet a bennszülött nők helyzetéről. Ez többről szól, kultúráról és életformáról. Ennél sokkal több tisztelet érdemelnek és igényelnek"- olvasható a cikkben.

A Victoria's Secret azonnal közleményt adott ki a panasszal kapcsolatban. Sajnáljuk, ha valakit megbántottunk az indián fejdísszel. Nem ez volt szándékunk, és nem gondoltuk, hogy valakinek szemet fog szúrni. Szeretnénk kifejezni őszinte bocsánatkérésünket, senkit sem szerettünk volna megbántani a show egyik részével sem. Ennek érdekében a kifogásolt darab sehol nem fog megjelenni a továbbiakban.

A botrány kirobbanása óta a kifogásolt szettet viselő http://www.glamouronline.hu/divathirek/tul-sovany-es-tul-tokeletes-karlie-nem-anorexias-6718>Karlie Kloss

A Victoria`s Secretnek nem ez az első összetűzése, régebben egy gésaruha miatt adódtak problémái…Szerintetek jogos a felháborodás, vagy csak vihar a biliben?

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói