Újabb világmárka érkezett az Andrássy útra: A MAX&Co. második üzletét nyitotta Budapesten

Az Andrássy úton nyitotta meg új üzletét , a MOM Parkban található után a másodikkat a Max&Co. A rendezvényen, amelyen a GLAMOUR is ott volt, az olasz divat iránt rajongó hírességek is megjelentek: Borbély Alexandra, Epres Panni, Osvárt Andrea és Rúzsa Magdi a márka legújabb kollekciójának egy-egy darabját viselte az ünnepélyes megnyitón.

„Az Andrássy út Budapest egyik legszebb helye, turisztikai célpont, ugyanakkor a magyar vásárlók számára is egy központi helyszín. Koncentráltan vannak itt jelen a nagy világmárkák, s azt gondoljuk, itt tényleg megtiszteltetés üzletet nyitni, s egy márkát forgalmazni. Nagyon bízunk benne, hogy mind a magyar, mind a külföldi vásárlóink szeretni fogják majd az új üzletünket”, mondta márka hazai kereskedelmi igazgatója, Kocsis Rozália.

Osvárt Andrea színésznőként a hétköznapjaiban kevésbé követi a trendet, inkább kényelmes darabokkal kompenzálja, hogy egész életében professzionálisan öltöztetik. A különleges üzletnyitóra most egy extra türkizkék overált választott. Rúzsa Magdi, aki leginkább a hangulatának megfelelően öltözködik, egy nyárias, romantikus darabban jelent meg az üzletmegnyitón.

Epres Panni, az est háziasszonya inkább a klasszikus divat kedvelője. Szereti a letisztult, egyszerű színeket és ritkán visel mintás ruhákat. Ezzel szemben most egy gyönyörű pillangós zöld hosszú ruhában ejtett mindenkit ámulatba. Végezetül Borbély Alexandra, a Testről és lélekről című magyar film főszereplője, aki egyébként a bohókás, izgalmas szabású darabok szerelmese, erre az estére egy sötétzöld nadrág és felsőrész kombinációra esett a választása.

Ez is érdekelhet

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk