Ünnepi stílustippek plus size nőknek

2015.december.16.

A www.plus-size.hu magazin újabb tippekkel segít, hogy megtaláld a legcsinosabb darabokat!

Ilyenkor ünnepek idején nem csupán az otthonunkat és a fenyőfánkat öltöztetjük díszbe, hanem magunkat is. A plus size nők is lehetnek nagyon csinosak elegánsabb ruhákban, azonban nem mindegy, hogy mit mivel kombinálnak.

Mondhatnánk, hogy az egész december ünnepi hangulatban telik, hiszen a gyönyörűen kivilágított utcák, a forralt borozós vásárok mind-mind karácsonyi hangulatra csábítanak. Nincs ez másképp öltözékünk kiválasztásánál sem, pláne, hogy hamarosan itt a szeretet ünnepe és a szilveszter, melyeken szeretnénk tündökölni, természetesen egy alkalomhoz illő szettben.

Tévhit, hogy a plus size nőknek el kellene felejteniük a csillogó anyagokat, de igenis ügyelni kell a ruhadarabok megfelelő párosítására.

Feltűnő flitterek
Abban az esetben, ha például szeretnénk flitteres ruhadarabot viselni, válasszunk egy magasított derékszabású, test vonalát követő ceruzaszoknyát, ugyanis ez a szabásvonal egységes kontúrt ad a testnek, a derékszabás pedig optikailag karcsúsít. Sokkal előnyösebb, mint egy csípőszabású szoknya. Nem túl szűk toppal ideális. Egy ilyen összeállításhoz kötelező a magas sarok.
Flitterek esetében még egy blézer vagy nagyobb méretű, hosszított kardigán is jól állhat, azonban azt tartsuk szem előtt, hogy a flitter könnyen beleakadhat a finom textilszálakba, kihúzhatja azt, így viselésénél erre ügyeljünk.

Fényes és matt játéka
Ha nem szeretjük, vagy nem szeretnénk kísérletezni a flitteressel, de mégis vágyunk fényes, csillogó darabra, legyen az a blézerünk, bolerónk. Attól függően, hogy az ezüst, arany vagy a bronz áll közel hozzánk, válasszuk ki kedvencünket és párosítsuk elegáns, anyagában matt hatású fekete blúzzal, nadrággal vagy szoknyával.

A titok a fazonban rejlik
Az egészruha kedvelői se essenek kétségbe, hiszen szerencsére egyre nagyobb a plus size kínálat, így már könnyebben beszerezhetünk olyan ruhát, amely nem feltétlenül mini vagy testre feszülő. A teltebb nők esetében a fazonnal és aranyvariációkkal lehet ügyesen trükközni, optikailag karcsúsítani.

Ez is érdekelhet

Ezek a legnépszerűbb emojik

Ezek a legnépszerűbb emojik

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell