Vállald a #FeelAlive kihívást, éld át a pillanatot a Helly Hansen márkával!

2016.november.15.

Mikor érzed át leginkább a pillanatot? Egy hegycsúcson állva a tájban gyönyörködve, vagy az óceán hullámai között? A természet elemei egyedülálló pillanatokat szereznek, olyan élményeket, amikor a szürke hétköznapokkal szemben valóban élettelinek érezheted magad.

Novemberben a Helly Hansen arra buzdítja a márka kedvelőit, hogy osszák meg "alive", azaz igazán átélt pillanataikról készült fotóikat egy rövid történettel kiegészítve, amelyben kifejtik, hogy miért is volt tökéletes az adott pillanat.

A játék résztvevőt heti nyereményekkel díjazzák, és minden posztoló esélyes a fődíjra – egy rendkívüli hegyi kalandra a Utah állambeli Park City síterepen a Helly Hansen hegyimentőivel és professzionális freeride sportolóival A részvételhez elég feltölteni egy fotót és a hozzá kapcsoló rövid történetet a Helly Hansen weboldalára, és a #feelalive hashtaggel kiegészítve megosztani a posztot ismerőseinkkel a Facebookon vagy az Instagramon.

Az online aktivációt azok a hegyi profik, sportolók és nagykövetek inspirálták, akik minden nap Helly Hansent viselnek, és akik számára létfontosságú a pillanatok átélése. A Helly Hansen új globális kampánya, az "Alive since 1877" arra inspirálja az embereket, hogy mozduljanak ki –egyben hagyományaira is reflektál: a professzionális szintű öltözetekre, amelyek segítenek az embereknek a pillanatok biztonságos és teljes átélésében.

A játék 2016. november 16. és 2017. január 10. között tart, és a főnyeremény mellett heti nyereményeket is kisorsolnak.

Hajrá! Ne feledd, hogy nekünk is van egy szuper síelési ajánlatunk csajkedvezménnyel! Ha párosan jelentkeztek a Snowattack-re, akkor Snowattack normál karszalagot és a negyedéves Glamour előfizetést INGYEN kapjátok! 4 lány együttes jelentkezése esetén a sí csomagban a Snowattack normál karszalagot, a negyedéves Glamour előfizetést és a kezdő oktatást kaptok ingyen.

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan