Versace a H&M-ben ősszel!

2011.június.21.

A H&M minden szezonban elérhetővé tesz egy-egy luxus márkát a vásárlói számára, a vendégkollekciók sorát most a Versace folytatja.

A tavalyi Lanvin for H&M széria érkezésekor a GLAMOUR is ellátogatott a Vörösmarty téri H&M üzletbe, hogy megnézze, hogy fogadják a magyar divatrajongók a francia márka debütálását. Nem okozott meglepetés, hogy már nyitás előtt kígyózó sorok várták, hogy lecsapjanak egy-egy darabra, idén ősszel nem lennénk meglepve, ha még többen várnák majd a vendégkollekciót, hiszen a Versace itthon talán még népszerűbb, és ismertebb márkának számít, ráadásul újdonságokkal is szolgál a mostani vendégtervezés!

Hogy mire számíthatunk? Hát íme: a Donatella Versace által tervezett exkluzív kollekció visszatekint a márka vibráló örökségére, amely telis-tele van bőrrel, nyomott mintákkal, színekkel és bujasággal mindez exkluzív anyagokkal fantasztikus H&M áron. A kollekció nők és férfiak számára termékválasztékot és egy lakberendezési termékszelekciót kínál. A kollekció november 17-étől lesz kapható a világ kb. 300 üzletében és online. Ráadásul Donatella Versace tervezett egy elő-tavaszi kollekciót az H&M számára, ami kizárólagosan a H&M online eladással rendelkező országokban lesz elérhető január 19-től.

A H&M kedvéért Donatella Versace átnézte a cég archívumát és néhány klasszikus Versace tervezést értelmezett újra. A női kollekcióban olyan ruhák fognak dominálni, amelyek jól illeszkednek a szezon hangulatához, például a szegecsekkel kivert bőr, a selyem és a színes nyomott mintás termékek, olyan kiegészítőkkel, mint a magas sarkú cipők és a bizsuegyüttesek. A férfi kollekcióban a fókusz az éles szabásvonalon lesz, és tartalmaz a kollekció egy szmokingot, valamint férfi öveket és bizsukat is. A H&M tervezői együttműködések történetében először a kollekció tartalmazni fog néhány lakberendezési terméket, köztük díszpárnát és ágytakarót is

Donatella Versace így nyilatkozott a közösködésről: Nagyon örülök, hogy együttműködhetek a H&M-mel, és megragadhatom a lehetőséget a szélesebb közönség elérésére is. A kollekció tömény Versace lesz, amely a világon bárhol tökéletes a H&M és a Versace rajongói számára.

Ebben nem is kételkedhetünk, ezért mi már be is jelöltük a naptárunkba november 17-ét!

Ez is érdekelhet

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról