IN BLOOM – megjelent a VIKTORIAVARGA BUDAPEST új, 2021-es tavasz-nyári kollekciója

2021.március.27.

Megjelent a VIKTORIAVARGA BUDAPEST márka 2021-es tavasz-nyári In Bloom kollekciója, melyet a Comói-tó festői szépsége ihletett. A luxust és magas minőséget képviselő márkára jellemző színgazdagság, modern kézművesség és magabiztos nőiesség megjelenik a legújabb kollekció darabjaiban is.

A mesébe illő comói táj ihlette darabok felidézik a végtelennek tűnő hihetetlenül gyönyörű tükör sima tavat, amelyet magasra nyúló csodás hegyvonulatok ölelnek körül. A parton sorakozó impozáns villák a luxust, a kifinomultságot, a klasszikus, mindig örök eleganciát képviselik csak úgy, mint a kollekció. Az élénk és pezsgő színek, mint a pink, piros, narancs, türkiz, zöld, mind-mind a megújulást, frissességet képviselik és a beköszöntő tavasz előtt tisztelegnek.

A tervező az In Bloom kollekcióban tovább viszi a virágmotívumokat, hangsúlyozva a természet szépségét, bujaságát és pompáját. A felszabadult mediterrán életérzést és annak könnyed áramlását keltik életre a kollekcióban megjelenő virágmotívumok és színek.

Az In Bloom kollekcióban a dolce vita életérzést és a szabadságot - amire talán most még jobban vágyunk, mint valaha, a lendületes, friss, könnyen viselhető nyárias darabok reprezentálják.

Építészet, mint visszatérő inspirációs forrás lenyűgöző összhatást kelt. A comói katedrális kívülről is csodálatos látványt nyújt, gótikus, márvány arca, amelyet részletes kőfaragások és csodálatos szobrok emeltek ki. A templom pazar, egyszerűen gyönyörű, kiváló építészeti részletek és formák láthatóak a külső és belső homlokzaton egyaránt. Ezen gyönyörű formák és színek adják az anyagok és motívumok inspirációját.

A kollekcióban Viktória visszatér a rá már jellemzővé vált eljárások alkalmazására, mint amilyenek a pom-pom applikációk, a szalagozások és az organza anyagmanipulációk.

A kollekcióban egyedi szabászati megoldásaiban különleges darabok ruhák, szoknyák, nadrágok, selyemblúzok, overallok és kabátok egyaránt helyet kapnak. A darabok elkészülésekor a központi szerepet játszott a fenntarthatóság fontossága. Ezért az In Bloom kollekció darabjai nemes és természetes anyagokból készülnek, mint a selyem. A tavasz-nyári szezon különlegessége a teljes egészében fenntartható, vágási hulladék felhasználásával készült pólók.

Ez is érdekelhet

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Szépséghírek

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most