Szerezd be kedvezményesen a legszebb fehérneműket a 2022-es GLAMOUR-napokon!

2022.október.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kerüljön fókuszba a fehérnemű a 2022-es GLAMOUR-napokon! Ha még mindig keresd az igazit, akkor eljött az idő, hogy megvedd azt a fehérneműt, ami tökéletesen passzol a testedhez. Mindezt természetesen most szuper kedvezményesen teheted meg.

Kényelem a felsőfokon, mindenki számára a SLOGGI-nál
Kényelem a felsőfokon, mindenki számára a SLOGGI-nál
Fotó: GLAMOUR

Ne feledd, a fehérnemű mindennek az alapja, és ha nem komfortos, nem nyújtja a megfelelő tartást, illetve nem jó a méret, akkor egész nap le kell mondanod a kényelemről. Ugye ezt te sem szeretnéd? A 2022-es GLAMOUR-napokon több olyan márka darabjai között válogathatsz, ahol nem csak csodás fehérneműket találsz, de az eladók megfelelő szakértelemmel a segítségedre lesznek.

Találd meg a tökéletes szettet!

Nem egyszerű rábukkanni arra a fehérneműre, ami minden szempontból tökéletes. Azonban néhány tipp segíthet tájékozottabb, és legfőképp tudatosabb fogyasztóvá válni. Íme hét dolog, amit szem előtt kell tartanod vásárláskor. Irány a GLAMOUR-napok, fedezd fel álmaid fehérneműjét!

Hatalmas választék, szakértelem és kényelmes darabok várnak rád a TRIUMPH üzletekben

1. Ne ragaszkodj túlságosan a mérethez!

Először is nem minden márkánál ugyanaz a méretezés, másodszor pedig a melltartó megfelelő illeszkedése arról szól, hogy megtaláld azokat a stílusokat és fazonokat, amelyek jól állnak, és a megfelelő tartást biztosítanak. Fontos, hogy ne legyen nagy vagy éppen kicsi a kosár, és hogy a pánt tökéletesen illeszkedjen a hátadhoz, mivel a támogatás nagy része ettől függ.

Sárga alsó és melltartó SLOGGI 6999 Ft, 13.999 Ft, Lila alsó és melltartó SLOGGI 8999 Ft, 15.999 Ft GLAMOUR-napokon 20% kedvezmény

2. Ne csinálj hiúsági kérdést a méretből!

Ha túl kicsi, akkor biztos, hogy nagyon kényelmetlen lesz, ráadásul rossz helyen vág be, ami a ruha alól is kitűnik.

Sárga alsó és melltartó TRIUMPH 6999 Ft, 11.999 Ft Kék alsó és melltartó TRIUMPH 6999 Ft, 13.999 Ft GLAMOUR-napokon 20% kedvezmény

3. Láthatatlan fehérnemű

Amennyiben egy nagyon szűk ruhát viselnél, akkor jobb, ha nem egy csipkés vagy hímzett fehérneműt viselsz, mert az ilyen darabok nem maradnak rejtve a nagyközönség előtt. Ma már számos olyan innovatív, lézervágott fehérnemű létezik, ami garantálja a teljes észrevétlenséget.

Zöld alsó és melltartó WOMEN'SECRET 5195 Ft, 9395 Ft, Rózsaszín alsó és melltartó WOMEN'SECRET 5195 Ft, 9895 Ft GLAMOUR-napokon 20% kedvezmény

4. Érezd jól magad!

A fehérnemű az első dolog, amit reggel felveszel, éppen ezért szeretned kell. Csak olyan fazont vásárolj és viselj, amiben fantasztikusan érzed magad.

Régi nagy vágyaidat teljesítheted a 2022-es GLAMOUR-napok ajánlataival

Régi nagy vágyaidat teljesítheted a 2022-es GLAMOUR-napok ajánlataival

5. Minden esetben nézd meg az anyagösszetételt!

Amennyiben nem megfelelő anyagból készült fehérneműre esik a választásod, sok kényelmetlenséget okozhat a nap folyamán a viselése. A nem légáteresztő anyagok, ha picit is megizzadsz, táptalajt nyújtanak a gyulladásoknak, irritációknak.

A legfontosabb a kényelem! Puha, rugalmas fehérneműk a TRIUMPH Flex Smart kollekciójában, melyek lekövetik a női test mozdulatait, változásait.

6. Számít a szín

Gyakran előfordul, hogy a fehér ruha alá fehér melltartót és bugyit húznak a nők. TILOS! Egy testszínű változattal észrevétlen marad a melltartó és az alsó is. Ez így sokkal kifinomultabb megjelenést garantál.

Piros alsó és melltartó F&F 2690 Ft, 4390 Ft, Fekete alsó és melltartó F&F 2690 Ft, 4390 Ft GLAMOUR- napokon 20% kedvezmény

7. Tudatos gondoskodás

A megfelelő, kíméletes tisztítással meghosszabbíthatod a fehérnemű élettartamát, ami a fenntarthatóság szempontjából nagyon fontos. Ne dobd be a melltartókat a mosógépbe, mert fennáll az elszíneződés és a deformálódás veszélye. A legjobb, amit tehetsz, hogy kézzel mosod a fehérneműidet. Az alsókat bátran moshatod magas hőfokon, hogy teljes mértékben megszabadulj a baktériumoktól.

Lépj be a GLAMOUR Univerzumba!

Bár a magazint ökotudatos papírra nyomtatjuk, és hiszünk abban, hogy egy nyomtatott kiadvány sokkal jobban kikapcsol, mint a képernyő bámulása, szeretettel várunk a GLAMOUR Univerzumba. Az applikációban nem csak az aktuális magazint tudod megvásárolni a kedvezményes kuponokkal, hanem exkluzív tartalmakhoz, tutorialokhoz, videókhoz is hozzáférsz, és sok-sok egyéb meglepetés is vár rád folyamatosan. Menj biztosra, és töltsd le az applikációt [https://www.glamour.hu/glamour-napok-2022-osz/keresd-a-glamour-napok-kuponokat-a-glamour-univerzum-applikacioban/w1hzz3m], majd vásárold meg egy gombnyomással a magazint! Minden nap találsz itt ingyenesen beváltható extra kuponokat is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk!
WAMP x Fashion Revolution Hungary

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk! WAMP x Fashion Revolution Hungary

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)