10 káprázatos trend, ami meghatározza majd 2023 nyarát - egyik csodásabb, mint a másik

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nyár kapujában állva, és már bőven fürdőzve a tavasz virágillatában, itt az ideje egy kis bepillantást tenni, milyen divat trendek határozzák majd meg 2023 nyarát. A tavaszi-nyári kollekciók kifutó trendjei már bőven formát öltenek a divat bennfenteseinek gardróbjában, így érdemes tőlük ellesni, hogy mi fog ezen a nyáron igazán dübörögni.

Felkészültél? 2023 nyara izgalmas divat trendekkel kecsegtet.
Felkészültél? 2023 nyara izgalmas divat trendekkel kecsegtet.
Fotó: @federica.labanca, @prada, @matteau

A kedvenc évszakunkat mindig nagy várakozás öleli körül, divat szempontból is azt várjuk a legjobban, hogy milyen trendek fogják végigkísérni az év legvidámabb hónapjait. Ilyenkor vagyunk a legnyitottabbak új dolgokat kipróbálni, új színeket viselni, és kivirulni az öltözködésben. A nyár mindig merészebb és izgalmasabb trendekkel kecsegtet, azonban megfigyeléseink szerint most minden eddiginél figyelemre méltóbb dolgokra számíthatunk. Készülj fel, mert most következik 10 divat trend, ami meghatározza 2023 nyarát, és amelyek mindegyikét garantáltan kedvelni fogod!

Nem volt nehéz kiválasztani a 10 trendet, ami irányadó lesz az idei nyáron, hiszen a divatházak és a divat bennfentesei már ideje korán útjára engedték azokat, amik a legmenőbbek lesznek most, így csak egy kicsi körültekintés kellett a felderítéshez. Kezdődött minden Sofia Richie álom esküvőjével, ahol a szezon legsikkesebb trendjeit vonultatta fel a modell, és ami inspirált is minket, hogy elkezdjük megkeresni a nyár legszebb alkalmi ruháit az esküvői szezonra. A nagy divatházak megálmodták a nyári hónapok vezető trendjeit, amik olyan játékosnak ígérkeznek, mint például Celine tenisz kollekciója, vagy a Prada rafia táskái. Az influenszerek pedig néhány igazán izgalmas darabot kezdtek el népszerűsíteni. Lássuk hát azokat a vezető trendeket, melyek igazán dukálnak egy sikkes és dögös nyárhoz!

Maxi szoknyák

2023 nyarának divat trendjeit Sofia Richie álomesküvője nyitotta meg.
Fotó: @sofiarichiegrainge

A farmer maxi hatalmas visszatéréséről a 2000-es évek elejéről már beszéltünk a tavaszi trendek berobbanásakor. Sofia Richie esküvői hétvégéjét körülölelő szettjei azonban, melyek felrobbantották az Instagram és TikTok világát is, megerősítették, hogy a hosszú fazon visszatérése nem csak a farmerre terjed ki, hanem sikkesebb változatokkal is uralni fogja a nyarat. Sofia mesésen prezentálja, miként kell ezt a darabot viselni nyáron.

A hírességeket már rabul ejtette a szezon legnagyobb trendje, a Jorts

A hírességeket már rabul ejtette a szezon legnagyobb trendje, a Jorts

Rafia kiegészítők

A rafia a kiegészítők ura 2023 nyarának divat trendjeiben.
Fotó: prada

Ha egy táska trendet kell mondani a nyárra, az a rafia. Vízparti témában ezt már jól ismerjük. Azonban a vezető divatházak, mint a Prada vagy a Celine olyan nagy fókuszt helyeztek ezekre a darabokra, hogy idén nem csak a nyaralásokon lesz meghatározó, hanem igazi városi, mindennapi kiegészítő fog belőle válni.

A kilencvenes évek esztétikája

Minimalista esztétika a 2023 nyári divat trendekben.
Fotó: @matteau

A kilencvenes évek minimalista stílusvilága már visszakacsintott a kifutó trendekben az elmúlt néhány szezonban. Ha most igazi trendkövető szeretnél lenni, biztosan nem hagysz ki a nyaradból egy klasszikus egyrészest, vagy egy neglizsé ruhát, csakis Cindy Crawford és Kate Moss után inspirálódva.

Piros

A piros gyújtja fel 2023 nyarának divat trendjeit.
Fotó: @iliridakrasniqi

Az év divatszíne kétségtelenül a piros. Nem csak hogy az idei nyarat borítja lángokba, számítani lehet rá, hogy az őszi-téli szezon meghatározó árnyalata is lesz. Egészen a világos cseresznye pirostól, a mély meggy bordóig most bármelyik tónus szóba jöhet, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább passzolót.

Sportos sneaker

Az atletikus sneaker 2023 nyarának egyik vezető trendjeként.
Fotó: @deborabrosa

A nyár legmenőbb sportcipőit az atlétika ihlette. A futócipő stílusú darabok a 2023-as sneaker trendekben kiemelt helyen vannak, az idei nyáron viszont az első helyen hódítanak. Időben csapj le egy ilyen darabra, amíg még ki nem fogynak a készletek!

Tenisz

2023 nyarának az iránymutató sport trendje a tenisz.
Fotó: @celine

A Celine idén kijött egy teniszkollekcióval, ami nem csak a luxus sportruházat egy új korszakát nyitotta meg, de hatása már most láthatóan megjelent más márkák utcai sportkollekcióin is. Sportos témában, egyértelműen, az idei nyarat a tenisz világa lengi körül, és korántsem csak a pályán.

A nyolcvanas évek fülbevalói

2023 nyári trendjeinek a fülbevaló ad csillogást.
Fotó: @federica.labanca

Anthony Vaccarello 2023-as tavasz-nyári Saint Laurent kollekciója után, nekünk Hailey Bieber fülében szúrt szemet először a nyolcvanas évek ihlette fülbevaló, de azóta óriási irammal kezdett el végigsöpörni a trend az influenszerek körében is. Érdemes most elkezdeni a kutatást a kis vintage lelőhelyeken is, de még az is előfordulhat, hogy anyukád is rejteget egy-egy izgalmas klipszet a múltból.

Visszatért a 2000-es évek legnagyobb trendje: megint hódít a mikro mini

Visszatért a 2000-es évek legnagyobb trendje: megint hódít a mikro mini

Éktalpú cipők

Éktalpakon lépünk be 2023 nyarának divat trendjeibe.
Fotó: @camillecharriere

Az éktalpú cipő egy kicsit mindig a megosztó trendek közé tartozott, hol máshol élhette egyik aranykorát, mint a 2000-es évek elején. Jelentjük visszatért! Ez nem csak a kifutó trendekben mutatkozott meg, de a divat bennfenteseinek Instagram folyamán is. Ha parti cipőn gondolkodsz a nyárra, vállald be az éktalpú változatot.

Fehér nadrág

2023 nyarának legfrissebb divat trendje.
Fotó: @clairerose

Ha egy könnyű szettre vágysz a nyáron, a farmert most fehér nadrággal helyettesítsd. Az irodában is megállja a helyét, és a legsikkesebb párost fogja alkotni egy csíkos felsővel. A könnyed komfort érzetet természetesen a bő fazonok és len anyagok adják.

3D virágok

Virágok teszik romantikussá 2023 nyarának divat trendjeit.
Fotó: @sophiaroe

A virágok szoborszerű alkotásokként éledtek fel a Prada és Loewe 2023-as tavasz-nyári kifutóin, ami most a nyár legromantikusabb és legművészibb darabjait ihlette meg. A 3D virág applikációk a fürdőruha trendeket teszik idén nyáron igazán ellenállhatatlanná.

Mutatjuk a top 10 nyári divattrend legjobb fellelhető darabjait!


Galéria

Bezárás
2023.05.14.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gyászol az angol királyi család, váratlan tragédia történt

Gyászol az angol királyi család, váratlan tragédia történt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)