3. Táskák óriási kedvezményekkel a GLAMOUR-napokon!

2013.szeptember.26.

Hamarosan beköszönt a hideg idő, észre sem vesszük, és itt van a tél. Ilyenkor hajlamosak vagyunk befelé fordulni és ezt öltözetünkben is akarva-akaratlanul jelezzük. Ha úgy is érzed, hogy nincsen kedved csiricsáré színekbe öltözni, egy-egy izgalmas kiegészítőtől azért ne félj, mert azonnal feldobhatod így a monokróm, sötét szettedet.

3. Táskák óriási kedvezményekkel a GLAMOUR-napokon!
Fotó: Thinkstock

A cipők és még több cipő után most táskákat ajánlunk neked. Ne ess bele abba a hibába, hogy az egész telet egy fekete vagy más sötétszínű táskában húzod ki. Stylistunk ajánlatában találni fogsz remek egyszínű, klasszikusabb darabokat, de vagány, mintás, élénkszínű, akár alkalmi szettekhez is pompásan illő szütyőket is.

Ne feledd, hogy a GLAMOUR-napok alatt óriási kedvezményekkel vásárolhatsz országszerte, melyhez csak annyit kell tenned, hogy beszerzed az októberi GLAMOUR-t, melyben megtalálod a szuper kuponokat. Idén ősszel rekordmennyiségű márka és üzlet ajánl neked kihagyhatatlan kedvezményeket. Gyűjtögesd a pénzed okosan és találkozunk október 11-12-13-án!

Jól jönne egy kis extra zsebpénz? Mit szólnál, ha idén mi állnánk a vásárlásaid kiadásait? Játssz és nyerj 100.000 ft-ot! Semmi mást nem kell tenned, mint válaszolni egy irtó könnyű kérdésre és máris te lehetsz a szerencsés, aki megnyeri az összeget!

Kattints a galériára a remek táskás ajánlatokért!

3. Táskák óriási kedvezményekkel a GLAMOUR-napokon! Legújabb összeállításunkban a szezon legtutibb táskáit gyűjtöttük össze neked. Jó vásárlást!

Ez is érdekelhet

Hogyan működik a Karma?

Hogyan működik a Karma?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább