5 ´must-have´ darab a COS tavaszi kínálatából

2018.március.20.

A minimalizmus és a tavaszi felfrissülés jegyében összeszedtük nektek, hogy az egyedi hangulat és a lélegzetvételnyi stílusfröccs mellett miért érdemes még ellátogatnotok az elkövetkező hónapokban a COS Andrássy úti üzletébe:

1. Az északi brand tavaszi kollekciójában a dán nemzetiségű Saskia de Brauw mutatja be nekünk azokat a kulcsdarabokat, amelyekkel ebben a szezonban erőlködésmentesen megújíthatjuk ruhatárunkat! A Glamour kedvence ez különleges textúrájú A-vonalú szoknya, amely bármilyen unalmas outfitet másodpercek alatt izgalmassá varázsol. A legbátrabbak bevállalhatják a hozzá illő zárt nyakú mellényt is, annál is inkább, hiszen a ‘matchy-matchy' look a kifutókat követően lassan a mindennapokba is visszatér!

COS szoknya: 31 000 Ft; COS mellény: 25 000 Ft
Fotó: cos

2. Nem is kérdés, hogy egy időtálló alapdarab életünk végéig hasznos kulcsfigurája lehet mindennapi outfitünknek. Mindenképpen érdemes tehát befektetnünk egy-egy minőségi darabba. A COS tavaszi kínálatában megtalálható klasszikus szabású fehér poplin ing túlméretes zsebével éppen úgy válik vagánnyá, hogy közben a legkülönfélébb alkalmakra is tökéletes választásnak bizonyul majd.

COS ing: 18 000 Ft
Fotó: cos

3. Még ha reggel zéró időd jut is a készülődésre és éppen csak magadra kapod az első kezed ügyébe kerülő pulcsi-nadrág kombót, akkor is ellenállhatatlanná varázsolhatod szetted ezzel a hangsúlyos kiegészítővel, amely a COS-ra jellemző modern formavilággal vonz magára minden tekintetet.

COS fülbevaló: 12 000 Ft
Fotó: cos

4. Te is kinyírsz minden utadba kerülő szobanövényt? Akkor tuti, hogy neked íródott Jason Chongue lakberendező és növénystylist Plant Society című kisokosa, amelyből mindent megtudhatsz a növénynevelés csínjáról-bínjáról. Egy ilyen szürke tél után nem is vágyunk másra, minthogy rengeteg zölddel és harmónikus színvilággal vegyük körbe magunkat! A Plant Society-t megtalálod a COS X HAY 2018-as tavaszi kollekciójában.

www.cosstores.com
Fotó: cos

5. ‘Az vagy, amibe jegyzetelsz!' - nem mindegy tehát, hogy egy meetingen vagy éppen a jövőd felé vezető kurzuson mit rántasz elő a táskádból. Engedj meg magadnak egy kis kényeztetést és légy igazán stílusos az iskolapadban vagy a munkahelyeden ezekkel a COS x HAY kollaborációban készült jegyzetfüzetekkel és golyóstollakkal. Visszafogott, fémes csillogásával és elegáns dizájnjával kivételesen lélekemelő jegyzeteket készíthetsz majd.

www.cosstores.com
Fotó: cos

Hajnal Vica

Ez is érdekelhet

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról