A farmer örök és idén nyáron tetőtől talpig ezt viseljük

2020.augusztus.17.

A farmerek a 20. század popkultúrájának alapvető elemévé váltak. Nagyon sok éven keresztül uralta a legjobb tervezők kifutóit. A farmer divat egyáltalán nem múlik el, sőt kétszer olyan erősen tér vissza. Ez az időtlen anyag már évtizedek óta megjelenik a legnagyobb divatházak projektjeiben, de még mindig képes meglepni minket egyedi formájával. Ahogy közeleg az ősz, a Modivo utazásra invitál minket a farmerek világába, újból felfedezve ennek a ruhadarabnak a halhatatlanságát.

A Modivo csaknem 60 000 gondosan kiválasztott terméket kínál a top márkákból. Köztük számos farmert is lehet találni, többek között: Tommy Jeans, One Teaspoon, Levi`s, Lee, Wrangler, Pinko, Calvin Klein Jeans, Liu Jo és Guess.

A klasszikus farmernadrágok számos hétköznapi stílus alapjai. Manapság már nehéz elképzelni bárkit, akinek nincs bármilyen, ebből az időtálló anyagból készült nadrágja a szekrényében. A választék óriási, egészen a culottes-tól a harang formájú fazonon át, egészen magasderekú és a tökéletesre szabott csőnadrágokig.

Mostanra azonban kicsit megváltoztak a játékszabályok, és gyakran a nagyobb méretű modelleket választjuk, ami könnyedséget és egy kis lezserséget kölcsönöz az öltözködésünknek. Egy túlméretezett póló sikeresen leválthatja a dzsekit vagy a kabátot, emellett tökéletesen kiegészíti a ceruzaszoknyás vagy a vintage dzsekis stílusunkat. Ráadásul a többszínű dzsekik gond nélkül illeszkednek a mostani trendekhez.

Különsen nyáron, amikor a fehér és a pasztell színek a legnépszerűbbek, amelyek csodásan passzolnak a virágos maxi ruhákhoz és az espadrilles-hez. A farmer dzsekik legbátrabb rajongói a foltozott, lyukas, hímzett vagy a rojtozott modelleket is választhatják – az ilyen dekoráció rendkívüli karakterességet ad a stílushoz.

A ruhák mellett gondolkozhatunk farmer kiegészítőkben is, választhatunk például horgászsapkákat, táskákat és cipőket. Az ősz közeledtével érdemes befektetni a különböző farmer ruházatokba, amelyeket szabadon kombinálva igazán egyedi összeállításokat hozhatunk létre.

Ez is érdekelhet

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.