Diana hercegnő stílusa még a sípályán is aratott - mutatjuk a bizonyítékot

Hogy inspiráljuk kicsit a síelős stílusodat, visszamegyünk egészen a nyolcvanas évekig. A stílus már nem csak az utcán menő, hanem a hegyekben is. És, hogy mindezt még magasabb szintre emeljük, itt van pár szett Diana hercegnőtől, akinek a sportos megjelenése a lejtőkön is inspiráló volt.

Diana hercegné a sípályákon is igazi stílusikon volt
Diana hercegnő a sípályákon is igazi stílusikon volt, bátran meríts belőle inspirációt

A legjobb síruházat megtalálása nem könnyű feladat, de Diana hercegnő megjelenése a sípályákon tökéletes kiindulás lehet. Télen a havas háttér tökéletesen kiemelte élénk megjelenését, amely színes pufi overallokból, vagy éppen dzseki-legging duóból állt.

Könnyed és stílusos hozzáállás a sportos megjelenéshez, Diana hercegnő ezt is tökéletesen csinálta
Fotó: Getty Images Tim Graham / Contributor

A sípálya királynője

Tökéletes tetőtől talpig. A piros overall és a fonott fülmelegítő azonnal visszarepít a stílusos múltba. Ez a választás azért nagyon jó, mert egy sí overall egy csapásra megoldja a megjelenést, csupán arra kell figyelni a stíluson túl, hogy kényelmes és praktikus legyen. A piros egy feltűnő választásnak tűnhet, de az biztos, hogy nem fogsz a tájba olvadni ezzel a színnel.

A balaklava napjaink egyik legstílusosabb és legpraktikusabb kiegészítője
Fotó: Getty Images Tim Graham / Contributor

A biztonság ma már a legfontosabb!

Nyilván minden egyes darabját imádjuk Dianának, ám azt fontos leszögezni, hogy az évek során, ahogy felgyorsult a sport, egyre fontosabb lett a biztonság és a biztonsági felszerelés használata. A divatozást hagyjuk meg inkább a hüttébe. A balaklavának ma is hasznát veszed, praktikus és egyben stílusos, amire simán ráhúzhatsz egy bukósisakot.

Ez a fotó akár napjainkban is készülhetett volna Diana hercegnőről
Fotó: Getty Images /Princess Diana Archive / Stringer

Klasszikus színpárosítás

Egyszerű, mégis nagyon működik a piros pufidzseki és a fekete legging összeállítás. Arra viszont mindig ügyelj, hogy a sípályán viselt legging bélelt legyen. Ugyan sokat mozogsz a pályán, de egy sima pamut változat most nem lesz elég.

Diana hercegnő még a sportos összeállításoknak is meg tudta mutatni a kifinomult oldalát
Fotó: Getty Images /Princess Diana Archive / Stringer

Laza szett királyi kiadásban

Diana hercegnő hibátlan érzékkel párosította a ruhadarabokat. Az állatbőr-nyomatos legging nagyon jól passzolt a sportos, bebújós felsőhöz, amit elsőre nem is gondoltunk volna. Ha elég bátor vagy, akkor simán bevállalhatod ezt a duót, és így könnyen a hütte királynője lehetsz.

A nepo babyk új szintre emelték a hütte stílust

Kiegészítőkben is erős

A pályán érdemes inkább egy síszemüveget választani, de ha már nem csúszol, és olyan szerencsés vagy, hogy verőfényes napsütésben élvezheted a hegyekben való pihenést, akkor jöhet egy stílusos napszemüveg, ami jó, ha passzol az arcformádhoz. Egy overall, három tökéletes napszemüveg. Köszönjük Diana a fantasztikus inspirációkat!

Ez is érdekelhet

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói