A Disney mesébe illő menyasszonyi ruha kollekciót dobott piacra

2020.szeptember.20.

Sok lány már gyerekkora óta ábrándozik arról, hogy egy nap milyen ruhában fog férjhez menni és kimondani a boldogító igent. Ha esetleg még nem találtad meg a tökéletes ruhát, akkor jó hírünk van a számodra. A kedvenc gyermekkori rajzfilmeink alkotója, a Disney esküvői ruha kollekcióval rukkolt elő. Nem habosbabos, nem giccses. Stílusos és ízléses darabokról beszélünk ebben az esetben.

A kollekció az Allure Bridals-zal való együttműködés keretein belül valósult meg, és az Egyszer volt egy esküvő- nevet viseli. Az Allure Bridals tulajdonosa Kelly Crum azt nyilatkozta, hogy az ihletet az adta, hogy a menyasszonyok nagy része gyermekkora óta csodálta és rajongott a Disney hercegnőkért. Ezért a csapatával arra gondoltak, hogy miért ne alkothatnának egy olyan kollekciót, amit ezek az ismert és mindenki számára kedves karakterek inspiráltak.

A kollekcióban 16 mesébe illő ruha szerepel. A darabok megvásárolhatóak Amerikában, Kanadában és Angliában. Minden ruha egy-egy híres Disney hercegnő nevét viseli, ezért stílusukban illeszkednek is ahhoz a karakterhez, akiről a nevüket kapták. Ha a sellő fazon áll közel a szívedhez, akkor Ariel, a kis hableány ruhája tökéletes lehet neked. A pompás tüll, és az organza rétegek fodrozódása a tenger hullámait idézik. A szív alakú nyakkivágás nagyon nőies és igényes. A ruha hátrésze mélyen kivágott, és gyöngyök díszítik. Végül, de nem utolsó sorban az ízléses gombok a ruha hátulján nagyon szépen kiemelik a ruhát választó hölgyek sziluettjét.

Nézd meg a kedvenc hercegnőd által inspirált menyasszonyi ruhakölteményt és ha tetszett, írd meg nekünk kommentben.

Ez is érdekelhet

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.