Ezek az abszurd, icipici táskák lesznek a legmenőbb kiegészítők

2019.augusztus.9.

Azt hittük annál nagyobb nyári, főként fesztivál trend, mint az övtáskák nem lesznek, de most mégis úgy gondoljuk akadt valami, ami leseperheti őket a porondról.

Ha te is, csakúgy mint mi, az övtáskák szerelmese voltál/vagy/leszel, emellett nyitott vagy az újdonságra, akkor ezt az új trendet biztosan imádni fogod.

A Frankie Collective, a vállalat, ami luxus és sportmárkák ruháit formálja újjá most egy apró táskákból álló kollekciót hozott létre. A csavar abban rejlik, hogy ezek a táskák felkarra vagy a bokára csatolhatók.

Amellett, hogy rendkívül praktikusak, bármilyen szettet feldobnak a puszta jelenlétükkel, hiszen többféleképpen viselhetők.

Gondoljunk csak bele, legyen szó egy fesztiválról, ahol a hátizsák és a válltáska csak hátráltat a bulizásban élet- és hangulatmentő lehet egy ilyen kiegészítő beszerzése. Egy wellnesshétvégéről nem is beszélve, amikor a medencéhez sietve nem feltétlenül a hatalmas strandtáskádat szeretnéd cipelni.

Jamie Dawes, a Frankie Collective egyik alapítója így vélekedett az új trendről:


#8243;Úgy gondolom ezek a felkarra és bokára kapcsolható kistáskák oszlopos tagjaivá válnak mindannyiunk ruhatárának. Egyediek, praktikusak és rendkívüli módon dobják fel a hétköznapi és a különleges alkalmakra vásárolt szetteket.#8243;

Mi egyszerűen imádjuk!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói