Gazdálkodj a drága telefonoddal okosan! Avagy egy fólia mind felett!

Szponzorált tartalom

2019. április 8.
Ez a cikk több mint 6 hónapja frissült utoljára, a benne lévő információk elavultak lehetnek.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egyre több vásárló fordul a drágább, okosabb telefonok fele. Ahogy lassan munkaeszközzé és státusz szimbólummá válnak az apró kommunikációs- személyi számítógépeink, úgy nyitunk mi is egyre inkább a magasabb árkategória felé. Hiszen az erősebb telefonok jobb befektetésnek bizonyulhatnak. Egy drágább készülék beszerzése után azonban ott a pánik, hogy ne tegyük tönkre a telefont. Bár sok mindent kínál a piac – jó és megkérdőjelezhető termékeket is –, létezik olyan fólia, amely tényleg nagy hasznunkra lehet és hosszú évekre megnyújthatja okos készülékeink élettartamát!

Egy szuper megoldás, amivel okos kütyüd hosszú életű lehet

ClearPlex ütésálló fólia teljes kijelzőt beborító védelmet biztosít okostelefonodra, tabletedre, okosórádra, vagy akár notebookra is! A téglalap alakú fóliát egy speciális gép vágja ki, tökéletesen igazodva készüléked típusához, méretéhez, formájához. Okostelefonok esetén a rugalmas, univerzális technológiai újítás két opciót is felkínál. Így a teljes előlapot is lefedhetik számodra, vagy a "Case Friendly" megoldásnak hála teret hagyhatnak telefonod tokjának is. A ClearPlex fólia tehát a divatos és elegáns, lekerekített oldalú készülékek védelmére is tökéletesen alkalmas, buborékmentesen, probléma nélkül simulva az ívekre. A szilárd védelem ellenére telefonod ujjlenyomat olvasó funkciója sem szenved csorbát. Természetesen elérhető védelem a hátlapra is, választható opciókkal, sőt különböző dizájnnal is. A fekete és fehér karbon mintázat mellett krokodilbőr verziót is kérhetsz magadnak és okos társadnak!

Ne dőlj be a kamu védelemnek!

Az amerikai gyártású ClearPlex fólia tökéletes védelmet nyújt a telefonok kijelzőjének. Eredetileg NASCAR autók szélvédőjének védelmére fejlesztették ki kavicsfelverődések ellen, azonban ez is, mint a legtöbb technológia, szépen begyűrűzött a mindennapjainkba és most olyan hétköznapi tárgyak kijelzőit védi, mint az okostelefonok, okosórák, tabletek és notebookok. Fontos, ez a fólia, amelyet a NASA is használ, Magyarországon legálisan csak a MediaMarktban kapható, ahol a hozzáértő szakemberek speciális zselével helyezik fel készülékedre a fóliát a cég Okospultjaiban.

A MediaMarkt és a ClearPlex minden egyes fóliája egyedi, egyszer használható azonosítószámmal rendelkezik, amelyet vágás előtt beszkennelnek. Ezután az Okospult technikusa letisztítja a telefonodat, amely már önmagában nagyszerű! Ezt követően a portól és zsíros szennyeződésektől megszabadított készülékre egy speciális zselé segítségével rögzítik az egyedi védelmet. Az ütésálló ClearPlex fólia felhelyezéssel együtt 5 999 forintba kerül. Ezért az összegért az eddigieken felül egy "öngyógyító funkcióval rendelkező" védelmet kapunk!

Ha a kisebb sérüléseket alacsony hőfokozaton 1-2 percig hajszárítóval kezeled, a fólia aktiválódik, a mikro karcolások pedig regenerálódnak. Fontos, hogy a fólia felhelyezést követően egy rövid ideig (kb. 2-3 óráig) még foltok lehetnek készülékeden. Semmi pánik, a száradást követően ezek köddé válnak, sőt, észre sem veszed majd, hogy milyen komoly védelem alatt áll a kijelződ! Azért, ha egy mód van rá, ne vágd falhoz a telefonod, ha kiborít a pasid! Szuper erős fólia ide vagy oda, csodákra azért a ClearPlex sem képes...

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Fenntartható biodesign és innovatív anyagtervezés - ez a Szimbio Lab sikerének két titka

glamour plusz ikon Fenntartható biodesign és innovatív anyagtervezés - ez a Szimbio Lab sikerének két titka

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

4 tipp, melyeket betartva bőröd nyáron is ragyogó és egészséges lesz (x)

4 tipp, melyeket betartva bőröd nyáron is ragyogó és egészséges lesz (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)