Gyorsan elillan a parfümöd illata? Ezzel a trükkel egész nap illatozhatsz!

Hirdetés

2019.május.9.

Egy spricc a ruhára, egy-egy a nyakra és a csuklókra. A reggeli rutin része a parfümhasználat, és bár magunkon nem sokszor érezzük, komoly önbizalom-doppingot jelenthet, ha valaki a környezetünkből megdicséri az illatunkat. Sokszor fennáll a lehetősége azonban annak, hogy a varázslat csupán pár óráig tart, és mire megérkezünk, már nem is lehet érezni parfümünk illatát. Hogyan lehetne ezt az időt meghosszabbítani?

Amikor érzékien illatozunk, jobb a kedvünk, és több az energiánk is. Csoda hát, ha mindannyian finom illatot szeretnénk árasztani? Egy illatot, amely csak ránk jellemző, amely hosszan tart, amely vonzóvá tesz és egyfajta "illat-emléket" ad rólunk a környezetünk számára?

Viszont ez a magnetikus hatás idővel csökken, ahogy elpárolog bőrünkről a többféle illatos kence. Közismert az is, hogy parfümöt nem szabad közvetlenül a ruhaszövetre cseppenteni, sokakat mégsem hagy nyugodni a gondolat: mi lenne, ha a ruhái őriznék meg hosszan a parfümillatot? Ha olyan kellemesen illatoznának napokig, ahogyan a mosógépből kikerültek? Nem szívesen mondunk le a nagyszerű illatoknak köszönhető előnyökről, és emellett olyasmire van szükségünk, amivel kifejezhetjük önmagunkat és a hangulatainkat is, egyszer a romantikus, máskor a tüzes oldalunkat mutatva meg.

Csodás illatfelhő egész napra? Igen!

Meg is született a válasz: a Lenor Parfum des Secrets kollekció a parfümőrök művészi fogásait ötvözi a legújabb technológiával!A Lenor Parfum des Secrets lágyító öblítő titka, hogy valódi luxus parfümalapanyagok hozzáadásával készült és fokozatosan szabadítja fel magából a kifinomult illatkompozíciót, mely hosszabban tart az illatszereknél és kiemeli a mindannyiunkban rejlő érzékiséget. Egész napra garantált lesz a körülötted lebegő diszkrét illatfelhő, és nem csak kellemes lesz melletted ülni, de szó szerint vonzani fogod magadhoz az embereket!

A Lenor Parfum des Secrets kollekció darabjai stílusos kiegészítőkként rabul ejtő eleganciát kölcsönöznek bármely viseletnek, tartósan vonzó illatával kiemelve személyiséged csábító vonásait. Az öblítőt Dukai Regina is kipróbálta, véleményét és tapasztalatait az Instagram-posztjában osztotta meg a követőivel: Kipróbáltam a kollekció mind a négy darabját. Az én kedvencem a Blush, ez a lágy, édes, elegáns kompozíció, melyben piros gyümölcsös jegyek és szantálfa dominálnak. Imádom, mert hosszabban tart az illata, mint egy parfümé!

A Parfum des Secrets négyféle illata felpezsíti körülötted a levegőt!

A Lenor Parfum des Secrets Mysteryben a pézsma mély alapillata és a fejillat egyedi, fehér virágos keveréke dominál, amely izgalmassá teszi a megjelenésedet, ráadásul egy csipetnyi fekete bors is fűszerezi. A Lenor Parfum des Secrets Charm egy elbűvölő kompozíció, amelynek a fejillatban az eukaliptusz frissessége a kifinomult, virágos pacsulival és a meleg szegfűszeggel elegyedik. A Lenor Parfum des Secrets Blush pedig egy izgalmas, feltűnő illat, az új szerelem reményével tölti be a levegőt körülötted a finom piros gyümölcsös jegyek és a krémes, kényeztető szantálfa kombinációjával. A negyedik a mámorító, gazdag illatú Lenor Parfum des Secrets Kiss, mely gyönyörrel árasztja el az érzékeket az édes passziógyümölcsöt finom ámbrával mesterien elegyítve!

Ez is érdekelhet

A rózsaszín Gölöncsér Flóra új kedvence

A rózsaszín Gölöncsér Flóra új kedvence

G-Életstílus

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat

G-Életstílus

Helyes táplálkozás elfoglalt startupereknek: hogy még többet hozhass ki magadból

Helyes táplálkozás elfoglalt startupereknek: hogy még többet hozhass ki magadból