Íme 3 csodás, kényelmes és akciós fehérnemű-kollekció az újévre!

Hirdetés

2021.december.28.

Most, hogy a családodnak és a barátaidnak szánt ajándékokat kiosztottad, ideje kényeztetni magad! Bár az ünnepi shoppinggal teli őrült hónap után nehezebben veheted rá magad egy izgalmas leárazásra. Mégis, most arra biztatunk, nézz szét az ajánlatok között, mert olyan alapdarabokat szerezhetsz be olcsóbban, melyek a gardróbod bázisát fogják képezni.

Ne hagyd ki a szuper lehetőséget, hogy lecsaphass egy sloggi fehérneműre!
Ne hagyd ki a szuper lehetőséget, hogy lecsaphass egy sloggi fehérneműre!
Fotó: sloggi

A karácsony utáni akciók alkalmasak arra, hogy megajándékozd magad mindazzal, ami esetleg kimaradt volna az ünnepek alatt. Mit szólnál például egy pár minőségi és kényelmes fehérneműhöz, amit a szilveszteri partira is felvehetsz?

Kövesd a kedvezményeket, akciókat! A két ünnep között néz körül a sloggi háza táján, ugyanis szuper leárazásokat találhatsz náluk! Próbáld ki a csipke fehérneműket vagy a puha anyagokból készült kényelmes opciókat is. A sloggi-fehérneműk bár észrevehetetlenek a ruhád alatt, egyik-másik olyan gyönyörű, hogy akár a nyilvánosság előtt is megmutathatnád őket.

Frissítsd fel fehérneműs fiókod!

Három varázslatos fehérnemű kollekcióval rukkolt elő a sloggi, melyeknek darabjait akár akciósan is megvásárolhatod a két ünnep között. Érdemes rászánnod magad a shoppingtúrára, ugyanis a sloggi fehérneműk csodája az, hogy az esztétikumot gyönyörűen összepárosították a kényelemmel. Ne hagyd ki a nem mindennapi lehetőséget!

A Zero Feel Holiday kollekció darabjait mindennapi viseletre tervezték, egyensúlyt teremtve az esztétika, a kényelem és a támogatás között. A Zero Feel Holiday melltartójánál és alsójánál búcsút inthetsz a rakoncátlan fehérneműk folyamatos igazgatásának. Nincs merevítő, nincs varrás, csupán a felszabadító kényelem.

GLAMOUR-tipp: a Zero Feel-melltartóknál nem a klasszikus méretezéssel találkozol, így mindenképpen próbálj fel akár több méretet is, hogy megtaláld a tökéletes darabot.

ZERO Feel
Fotó: sloggi

Egyértelmű, hogy a Go Allround és Go Allround Lace család fehérneműit arra tervezték, hogy az öltözködési folyamatot teljesen zökkenőmentessé tegyék. A rugalmas anyagnak köszönhetően XS-L méretben is tökéletesen passzol, még a csipke változat is. A téli hidegben pedig különösen jól tudnak jönni a trikó és a body fazonok.

GLAMOUR-tipp: a fehérnemű gondos mosása kulcsfontosságú, hogy a lehető leghosszabb ideig kitartson. Hosszabb élettartam, akciós áron – ezt nevezik jó befektetésnek.

Go Allround Lace
Fotó: sloggi

Az esztétikum, a nőiesség és a mindennapi praktikum egyensúlya adja ki az S by sloggi Seven és a Symmetry kollekciók valamennyi darabját, melyeket páratlan kidolgozottság és prémium minőség jellemez, közben a megfelelő tartás és a kényelem is garantált. Ha olyan fehérneműt keresel, melyet a hétköznapokban és a különleges alkalmakkor is viselhetsz, akkor ne keress tovább.

GLAMOUR-tipp: csupán annyi a dolgod, hogy felpróbálod az összes fazont, és kiválasztod azt, amelyiket a leginkább ki tudod élvezni a mindennapi életben!

S by sloggi Seven kollekció
Fotó: sloggi

Ez is érdekelhet

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint