Isabel Marant egy franciás kollekciót tervez a H&M-nek

2013.október.15.

A H&M büszkén jelenti be idei őszi együttműködését Isabel Marant párizsi divattervezővel. Könnyed stílusával – amely sikeresen keveri a városi attitűdöt, a boho eleganciát és némi rock 'n' rollt a francia allűrrel – Isabel Marant a párizsi sikket hozza el a H&M-hez, és egy "must-have" darabokat tartalmazó, saját egyéni stílusa által inspirált kollekciót tervez. A 2013. november 14-től a világ kb. 250 üzletében és online kapható kollekció női és tinédzser kiegészítőket is tartalmaz. Isabel Marant – most először – férfiak számára is tervez egy kollekciót.

Isabel Marant egy franciás kollekciót tervez a H&M-nek
Fotó: h&m

"Igazán megtisztelő ez az együttműködés" – mondta Isabel Marant. "Mivel a H&M a legjobb tervezőkkel dolgozik, így ez a meghívás izgalmas megtiszteltetés számomra. Valami olyat szeretnék létrehozni, amit a nők a mindennapokban tudnak viselni némi nemtörődömséggel, mivel szerintem ez egy nagyon párizsias jellemvonás: úgy felöltözni, hogy nem túl sok figyelmet szentelünk neki, mégis szexisnek lenni. A kollekcióba ezt a könnyed attitűdöt szőttem bele. Minden darab egyénileg, ösztönösen keverhető, mivel az én felfogásomban a divat a személyiségről szól" – mesélte a tervező.

"Örömmel üdvözöljük Isabel Marant-t a H&M vendégtervezői között" – mondta Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója. "Könnyed és városias kollekcióit a különböző divatelemek keverésének módja teszi igazán kortárssá. Jó szeme van a népies részletekhez is, valamint megvan az a ritka képessége, hogy olyan darabokat kreáljon, amelyeket az emberek szívesen viselnek. Biztosak vagyunk benne, hogy a H&M vásárlói lelkesedni fognak ezért a kollekcióért" – magyarázta a van den Bosch.

A párizsi származású Isabel Marant középiskolás évei alatt kezdte saját ruháit átalakítani. A híres Studio Berçot iskola elvégzése után végiglépdelt a divatszakma lépcsőfokain: először ékszer-kollekciót tervezett, majd kötöttárut, végül pedig 1994-ben bemutatta első, névteremtő kollekcióját. Napjainkban egy nemzetközi sikerű divatházat vezet, világszerte jelenlévő üzlethálózattal. Párizsi, sikkes stílusa – a bohémség és a férfias vonalvezetés keveréke – szezonról szezonra egyre népszerűbbé válik.

Kattints a galériára a kollekció megtekintéséhez:

Isabel Marant egy franciás kollekciót tervez a H&M-nek November 14-től elérhető a különleges kollekció a budapesti Vörösmarty téren levő üzletben.

Ez is érdekelhet

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció