Itt a csizmaszezon! Találd meg a kedvenc darabodat és nyerj 1 millió forintot

2016.november.3.

Ahogy hidegebb és zordabb lesz az időjárás, egyre gyakrabban is jut eszedbe, hogy ideje lenne beszerezni praktikus, kényelmes és kellőképpen trendi téli holmikat. Mivel köztudottan a lábunktól kezdünk el fázni, ezért a csizmakérdés bizony most a legaktuálisabb.

Itt a csizmaszezon! Találd meg a kedvenc darabodat és nyerj 1 millió forintot
Fotó: Képünk illusztráció

A hosszú szárú csizmák híveit idén igazán elkényeztetik, hiszen a színek és fazonok tekintetében is nagyon változatos a kínálat. A lapos sarkak kedvelői éppúgy megtalálják majd a maguk kedvencét, mint azok akik kevésbé rajonganak a hagyományos barna-fekete színű darabokért. Mindig nagyon fontos szempont azonban a vásárlásnál, hogy jól fontold meg, hogy melyik darabot tudod a leginkább beleilleszteni a ruhatáradba. Plusz egy jó tanács: lehet, hogy az üzletben úgy tűnik, mintha neked tervezték volna az adott csizmát, de az óvatosság kedvéért sose egy egésznapos rohangáláson avasd fel új kedvencedet.

Fekete - Venturini 37 900 Ft - Világos - Young Spirit 23 990 Ft - Barna - Venturini 34 900 Ft

Természetesen vannak akik a lazább darabokat szeretik, és a legnagyobb zimankóban is bokacsizmára szavaznak. Nekik sem kell aggódniuk, hiszen a sportosabb daraboktól, vagány motoros stílusú fazonokból válogathatnak.

Venturini 26 990 Ft - Bama 26 990 Ft

A cipővásárlást olyan helyen érdemes kezdeni, ahol kellőképpen széles a kínálat, és szakértő segítséget várhatsz az eladóktól. Éppen ezért szemezgettünk a Reno kínálatából, hiszen üzleteikben majdnem félszáz márka termékei között válogathatsz. Ráadásul most igazán érdemes a Reno Cipő üzleteiben vásárolni, hiszen ha november 30-ig bármilyen lábbelit vásárolsz náluk, részt veszel a nyereményjátékukban, amelynek fődíja 1 millió forint. Mindemellett nem kevesebb, mint 25 darab egyenként 100 ezer forintos vásárlási utalvány is gazdára talál, amelyet bármelyik Reno üzletben beválthat majd a szerencsés. Tovább részleteket tudhatsz meg az idén 25 éves Reno Cipő weboldalán! Csizmára fel!

Ez is érdekelhet

Mi történik akkor, ha elfelejted bevenni a fogamzásgátlót?

Mi történik akkor, ha elfelejted bevenni a fogamzásgátlót?

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint