Izgalmas kollaboráció: Batz X REKAVAGO papucskollekció. Itt van a tavasz!

2022. február 17.
Ez a cikk több mint 6 hónapja frissült utoljára, a benne lévő információk elavultak lehetnek.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Jön a Batz X REKAVAGO papucskollekció, mely kényelmes darabokat kínál egy kis designer csavarral. A magyar divatban az utóbbi idők egyik legizgalmasabb együttműködése a Batz és a REKAVAGO kollaborációja. A két kimagasló minőségű márka, a komfortos klumpáiról és nyitott lábbelijeiről ismert Batz és Magyarország egyik legsikeresebb tervezőjének közös munkájából friss, 2022 tavaszára kortárs dizájnnal újraálmodott papucskollekció született.

A színes darabok viselhetően az utcán és otthon is. A sok-sok színárnyalat között biztosan te is találsz kedvedre valót
A színes darabok viselhetően az utcán és otthon is. A sok-sok színárnyalat között biztosan te is találsz kedvedre valót
Fotó: GLAMOUR Hungary

A jól hordható, stílusos darabok között már minden korosztály megtalálhatja a kedvenceit, melyek a meleg nyári viseletekhez, vagy akár a hűvösebb otthoni kényelembe egyaránt passzolnak.

A kényelem és a design tökéletes harmóniában kapcsolódik egymáshoz, a cél az, hogy te minél kényelmesebben lépdelj egész nap, és hogy a papucsod minden nap örömet szerezzen neked
Fotó: GLAMOUR Hungary

A 2021-ben indított Batz-projekt célja a fiatalok felé való dinamikus nyitás. Kárpáti Zoltán, a Batz tulajdonosa ennek sikerét egy designer-együttműködésben látta. Vágó Rékában – aki örömmel és könnyen azonosult a Batz-féle magas minőséggel – nemcsak sikeres tervezőre, hanem profi szakemberre és ideális partnerre is talált:

„Azért döntöttünk Réka mellett, mert a Batz szempontjából fontos volt, hogy az elképzeléseinket azonnal kaptafára tudja adaptálni, nem utolsósorban a MOME-n tanítja a cipőtervezés-készítés csínját-bínját. Az új vonallal szeretnénk megszólítani az aktuális trendekre nyitott, egyszerre kényelmes és stílusos, divatos lábbeliket kereső vásárlóközönséget, köztük a fiatalokat is, de természetesen a kollekció nemcsak nekik készült, hiszen egy nő mindig szeretne stílusos lenni, akárhány éves is.”- vallja Kárpáti Zoltán, a Batz alapító-tulajdonosa.

A Batz X REKAVAGO dizájnerpapucs kollekció két friss, könnyű modellre épül, rengeteg, a Batz manufaktúra életében újdonságként megjelenő, életteli REKAVAGO-színárnyalatban. A papucsok izgalmas felsőrésze magas minőségű bőrből készült, és – a tervező maga tesztelte – jellegzetes, parafára emlékeztető, natúr hatású, komfortos Batz könnyű, rugalmas talpakat kaptak. A különböző színvariációkban elérhető két alapfazonon izgalmas, új életre kelnek a tervező ikonikus kézjegyei. A csavart felsőrészű modell, a Pretty Day, a már korábban született REKAVAGO bestseller utcai papucskollekció újraértelmezése, amely trendszínekben kapható, és sokféle viselettel kombinálható. Ez a nyitottabb, édesen merész, cukorkaszínekben tündöklő, játékos fazon elsősorban azoknak szól, akik szívesebben láttatnak többet a lábukból.

Rózsaszínű, sárga, mentazöld, felhőkék? Melyik lesz a ledvenced?
Fotó: GLAMOUR Hungary

A másik, a Batz évek óta egyik legsikeresebb lapostalpú, kétpántos csatos papucsának egy REKAVAGO-sított kényelmi papucsa a Cosy Step, mely nagyobb felületet takar, így bárkinek ideális viselet lehet. Ebbe a darabba a tervező szó szerint divatcsavart vitt: két hét makettezés után megálmodott rá egy japán stílust idéző izgalmas csomót. Ehhez a jellegzetes és sokoldalúan hordható Batz papucshoz ez a REKAVAGO-s, cserélhető elem tartozik, így a változatosság jegyében variálható. A Cosy Step a laza, ugyanakkor szofisztikált urbánus stílust képviseli.

A cserélhető rész változatosságot ad a mindennapi viseletednek. Réka pontosan tudja, hogy ez milyen fontos manapság
Fotó: GLAMOUR Hungary

„Alapvetően azoknak ajánlom ezeket a darabokat, akik amúgy is hordanak kényelmi papucsot nyáron, és ebben érzik komfortosan magukat, de szeretnének kicsit speciálisabbat, divatosabbat. Azoknak a fiataloknak vagy bármely korosztály tagjainak, akik úgy érzik, hogy a szezont egy kényelmes cipőben szeretnék eltölteni, és nem tudják, mihez nyúljanak, mindenképp tökéletes megoldás. Ezek a papucsok nem életkor-, inkább élethelyzet-függőek – minden nyári alkalomhoz és outfithez illeszkednek, nappali szaladgálósként, vagy sikkes ruhával párosítva, és persze otthoni darabokként is jól beválnak. Az utóbbi időszakban jóval kevesebb eseményre járhattunk el, viseletek tekintetében is átértékelődött bennünk, mi a fontos – a komfort előtérbe került. Ez a kollekció különféle alkalmakhoz képes a legkényelmesebb stílusos megoldást megadni”- mondja Vágó Réka, a tervező.

Arra a kérdésre pedig, hogy lesz-e folytatás, a válasz, hogy a designer papucskollekció után a Batz X REKAVAGO újabb nagy dobással készül: „Azon túl, hogy a Batz háza táján más nagy újdonságok is készülődnek, az együttműködés következő állomása egy sneaker-kollekció lesz. Egyedi talpbetéttel együtt kapható professzionális futócipő márka előkészületei zajlanak, de erről több részletet még nem árulhatok el.”- mondja Kárpáti Zoltán.

A Batz X REKAVAGO papucskollekció 2022 tavaszától a Batz.hu webshop-jában, valamint országszerte, kiemelt üzletekben lesz elérhető.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

12 percnél is többet töltesz a tengerben? Ez történhet a testeddel

12 percnél is többet töltesz a tengerben? Ez történhet a testeddel

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Fontos: 3 alapszabály strandoláshoz az egészséged érdekében (x)

Fontos: 3 alapszabály strandoláshoz az egészséged érdekében (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)