Kantározd fel magad! Játssz a 90-es évek vagány trendjével

2014.június.11.

A 90-es évek divatjából újabb és újabb csodák ütik fel a fejüket. Miután a sportcipő és a klasszikus háromcsíkos Adidas papucs már mindenhol tarol (kizárólag zoknival!), akkor visszatért a kantáros nadrág is.

Szex és New York (1998)
Szex és New York (1998)

Ahogy Chloé Sevigny, a múlt század egyik legvagányabb stílusikonja nemrég bölcsen megfogalmazta, azért lehetnek a 20-as éveikben járó fiatalok olyannyira elbűvölve ettől az évtizedtől, mert nem élhették ki magukat benne. Csupán a felhőtlen, boldog gyerekkorukat tudják kötni a 90-es évekhez, és emiatt nosztalgikus, de ugyanakkor misztikus számukra ez a korszak, melynek mindenképpen részesei akarnak lenni.

Nos, ennek a varázslatos érának az egyik legszórakoztatóbb trendje kétségkívül a rég elfeledett kantáros nadrág, melynek fazonja, stílusa és felhasználási módja a végtelen lehetőségek tárát nyitja fel előttünk. Csupán egy szabályt kell betartanunk, ahogy a neve is tartja, kantáros legyen.

Viselheted sportcipővel a hosszú és a rövid fazonút egyaránt alatta csak egy pólóval. De ugyanez a kombináció működik magas sarkúval vagy platformos, magas talpú cipővel is. Ezáltal nőiesebb is lesz a megjelenésed, főként ha a kantár alá egy szexi, sokat megvillantó felsőt választasz. De nyáron az is elég, ha csak magadra kapod alája a kedvenc bikini felsődet és felcsapod hozzá a legkényelmesebb papucsod.

Mint említettük, a kombinációk és a variációk száma végtelen. Engedd szabadjára a fantáziádat, használd a már meglévő alapdarabjaidat, és játssz ezzel a vagány trenddel.

Ha már minden adott, akkor csak meg kell találnod a megfelelő kantáros nadrágot, böngészd bátran galériánkat, ahova összegyűjtöttük a legtrendibb darabokat, és hogy hol találod meg őket.

Kattints ide:

Kantározd fel magad! Játssz a 90-es évek vagány trendjével A kantáros nadrág mindig is vitatott ruhadarab volt, de még sosem volt ennyire trendi. Szex és New York (1998)

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját