Kárpáti Rebeka ajánlásával: 5 szett, amiben varázslatos lesz az ünnep

2019.december.18.

Az ünnepekre vagány, szexi, mégis elegáns szettekre vágysz? Akkor inspirációként mutatjuk, Kárpáti Rebeka milyen megfizethető, magyar dizájner ruhákban tündököl!

Kárpáti Rebeka szépségkirálynőt/színésznőt/műsorvezetőnőt nem kell bemutatnunk. Rebeka fesztelen eleganciájáról híres és mindig igazán nőiesen öltözködik - már csak stílusérzéke miatt sem meglepő, hogy közel kétszázezren figyelik minden lépését a fiatal tehetségnek.


Rebi már lassan egy éve a VIKTORI magyar márka márka arca és a mindennapokban is előszeretettel hordja a márka vagány darabjait. A VIKTORI az ünnepi időszakra pedig egy varázslatos organza kollekcióval rukkolt elő. A kapszulakollekció 5 olyan szettből áll - amelyek közül minden elegánsan és szexin öltözködő nő garantáltan megtalálja a kedvencét. Ha szereted a keskeny derekadat hangsúlyozni és/vagy a csípődet elrejteni, akkor válaszd a körszoknya aljú ruhát- vagy szoknyát - dögös bodynkkal.


Ha magas vagy és vékony, akkor válaszd az organza aljú darabot, aminek a wow hatását a hozzáadott bőr öv csak még jobban fokozza. Ha a letisztultan nőies stílus kedvelője vagy, akkor semmiféleképpen se hagyd ki a masnira megköthető, egyenes vonalú ruhát.

Miért ne ünnepelhetnénk meg a karácsonyt és a szilvesztert dögösen elegánsan, ráadásul tervezői ruhában? Add meg a módját az év utolsó nagy összejöveteleinek és legyél ellenállhatatlan Kárpáti Rebeka kedvenc darabjaiban.

Modell: Kárpáti Rebeka
Fotográfus: Panamy Photo
Ruha: VIKTORI

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!