Eláll a lélegzetünk Katalin hercegné bézs megjelenésétől

2022.november.5.

Katalin hercegné és Vilmos herceg visszatért a királyi szolgálatba! Scarborough-ban fotózták le a hercegi párt, ahol helyi segítő és jótékonysági szervezeteket kerestek fel. Katalin megjelenése pedig mint mindig, most is tökéletes volt.

Katalin hercegné megmutatta, hogyan lehet egy bézs kabát minden megjelenés alapja
Katalin hercegné megmutatta, hogyan lehet egy bézs kabát minden megjelenés alapja

Ahogy azt az esemény is megköveteli, a sok élénk színű megjelenés után Katalin hercegné stílusa még a megszokottnál is visszafogottabb volt. Kelet-Londonban tetőtől talpig bézsben jelent meg férje oldalán. Az összeállításban pedig az a legnagyszerűbb, hogy minden olyan darab megjelent benne, amelyek az alap ruhatár elengedhetetlen részei.

Hibátlan az összhang Katalin hercegné és Vilmos herceg között
Fotó: Getty Images

A tökéletes megjelenés

A walesi hercegnek és hercegnének - egy kisebb szünet után, melyet gyermekeikkel töltöttek - ez volt az első közös megjelenése a nyilvánosság előtt. Az öltözködési tanácsadók tökéletesen összehangolták a párt, ami nem meglepő. Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy Katalin ismét bebizonyította, hogy az egy árnyalathoz való ragaszkodás a siker bevált receptje.

Katalin hercegné könnyed, klasszikus összeállításával nem lehet hibázni
Fotó: GettyImaeges

A mákvirág története

A színt csupán egy mákvirág törte meg. És hogy miért viselnek a brit királyi család tagjai mákvirág kitűzőt ebben a hónapban? A mákvirágot 1921 óta viselik a háborúkban elesett katonák emlékére. Az Egyesült Királyságban a kitűzőket a Brit Királyi Légió értékesíti, mellyel segítenek pénzt gyűjteni a veteránoknak.

A piros kitűző minden novemberben a királyi gardrób részévé válik
Fotó: Getty Imgages

Katalin hercegné napokon belül történelmet ír

A semleges megjelenés nem unalmas

Aki nyomon követi Katalin hercegné megjelenését és számos stíluspillanatát, jól tudja, hogy a letisztult, monokróm vonal az ő stílusa. Hivatalos királyi feladatai ellátása során gyakran ragaszkodik a piros, sötétkék, sötétzöld és fekete színpalettához, ahol az egyes megjelenések többségét egy szín alkotja. A bézs ritkábban tűnik fel, pedig ez a szín nagyon kifinomult, elegáns és izgalmas is, főleg, ha minden egy árnyalatban van tartva. Biztos alapot képezhetnek ezek a darabok mindenki gardróbjában, így össze is gyűjtöttük, hogy milyen szetteket rakhatsz össze ebben az árnyalatban.

Fontos alapok

Laza, ugyanakkor nőies összeállításokhoz mindent megtalálsz ebben a gyűjtésben. A férfi szabású nadrág és ballon ellenpontjaként jöhet egy magas sarkú, és az elegáns táska. Az örökdarabnak számító ballon Katalin hercegné ruhatárában is megtalálható, a sok alap kabát mellett.

A kötött ruha

A tökéletes bézs megjelenés kialakításához szükséged lesz egy kötött, bézs ruhára. Kényelmes, és nagyon stílusos, ráadásuél számtalan módon viselheted.

Mutatjuk, hogyan lehetsz trendi ősszel is:

Ez is érdekelhet

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói