Kecsegtető fogások: ha online rendelésre adod a fejed, támogasd a hazait

2020.június.6.

Telnek a hetek és egyre nehezebb visszafogni magunkat. Itt a tavasz, időközben bekerültek a szekrénybe a télikabátok, és valljuk be: létezik olyan nő, aki ilyenkor ne indulna be egy kis shoppingtól?

Ha már egyszerűen nem bírod magad visszafogni, és epekedsz valami új darab után a jövő heti zoom meetingedhez, esetleg a következő facetime randidhoz, vagy csupán csak hogy feldobja egy új póló a heti bevásárlásod, először nézz körül hazai fronton. Hemzsegünk a tehetségesebbnél tehetségesebb tervezőktől, akiket, pontosabban őket is szívügyünk most támogatni.

Mi körbenéztünk, és ráadásul találtunk is néhány kecsegtető akciót, hiszen ők meg nekünk szeretnének most adni egy kis könnyítést!

A Printa összeállított egy "Otthon maradok" kollekciót, amibe olyan darabokat válogattak, amik növelik a komfort érzeted az otthon töltött idő alatt. Ezeket most mind 30% kedvezménnyel tudod megrendelni.

Nézd csak ezt a kimono ruhát!
Most 24 500 Ft

Egyik kedvenc dizájner kuckónknak a Wonderlab-nek eddig nem volt webshopja. Viszont egy szempillantás alatt gyönyörű kis online boltot csináltak, most tele akciókkal. Érdemes bekukkantani.

Hát nem isteni egy az INQ CONCEPT kantáros nadrág?
Most 42 500 Ft

A The Garden Studio vitathatatlanul mestere a legínyencebb brandek begyűjtésének. Ők most bizony megajándékozzák a rendelésed egy csodás Tomcsanyi maszkkal. Elég jó alku.

Ki szeretne most egy ilyen szuper romantikus APRES SKI fülbevalót?

Az igazi hazai high fashion rajongóknál biztosan első helyen van az Áeron. Most csípd meg a kedvenc darabod: az idei Resort kollekció 25% kedvezménnyel rendelhető, csak használnod kell a RENEWAL kódot.

A Delka új kollekciós biopamut feliratos pólóira most 10% kedvezmény van. De nézz körbe, jól megérős kis táska+maszk csomagokat is találsz.

Ha be akarsz szólni a pólóddal!

Nézd ezt a WYHOYS táskát, épp a bezárások előtt készült el.

A The Mama Kin ékszerek egyébként jussanak eszedbe, ha meg szeretnéd lepni anyukádat. Megrendelhetsz egy ilyen csodás nyakláncot anyukád címére. Nem rossz tipp ugye?

Ráadásul most csak 15 900 Ft

Ez is érdekelhet

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke