Mit vegyél a pasidnak a GLAMOUR-napokon?

2014.október.7.

Ki mondta, hogy a GLAMOUR-napokból csak a lányok vehetik ki a részüket? Egyáltalán nem merül ki annyiban a pasik szerepe a hétvégi vásárlási lázban, hogy hű csatlósként követik kedvesüket hatalmas szatyrokat cipelve.

A GLAMOUR októberi számában is találsz összeállítást, melyet kifejezetten az erősebbik nemnek gyűjtöttünk, hogy ők is kedvet kapjanak a kedvezményes vásárláshoz. Most pedig itt is egy egész galériányi szuper cuccal szeretnénk meghozni a kedvüket a shoppingoláshoz, hiszen a hétvégén, azaz október 10-11-12-én óriási kedvezménnyel juthatnak hozzá számtalan termékhez.

Dugjátok hát össze a fejeteket a szerelmetekkel, és állítsátok össze a haditervet, melyhez segítségetekre lesz a térképes üzletkeresőnk, sőt ha még most jelentkeztek, akkor akár azon szerencsések között tudhatjátok magatokat, akik 100.000 forint költőpénzzel a zsebükben vághatnak neki a GLAMOUR-napokat.

Siessetek, ha még nem szereztétek be a GLAMOUR októberi számát, melyekben találjátok a kuponokat, hiszen rohamosan fogy a magazin.

Most pedig nézd meg férfi shopping-ajánlónkat:

Mit vegyél a pasidnak a GLAMOUR-napokon? Nem csak a lányokról szólnak a GLAMOUR-napok.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex