Néhány stílusos módja a női öv viselésének

Hirdetés

2023.március.3.

A női öv egy alulértékelt kiegészítő, ami nagy kár, mert erősen befolyásolja az öltözék teljes vizualizációját. Vonzza a tekintetet és praktikus jellege van. Megfelelően megválasztva domináns és szerény akcentusa is lehet az öltözéknek, minden attól függ, milyen hatást szeretnél elérni. Íme, néhány érdekes javaslat a női öv használatára.

A női öv soha nem megy ki a divatból. Rendkívül sok stilizáláshoz elengedhetetlen, és mindig jól mutat.
A női öv soha nem megy ki a divatból. Rendkívül sok stilizáláshoz elengedhetetlen, és mindig jól mutat.
Fotó: Ecipő

Örök darab

A legtöbben praktikus okokból nyúlnak a női övhöz, hogy megtámogassák az egyes ruhadarabokat. Pedig hosszú évtizedek egyik legdivatosabb kiegészítője, ami soha nem megy ki a divatból, rendkívül sok stilizáláshoz elengedhetetlen, és mindig jól mutat. A női öv opciói nemcsak divatosak és trendiek, hanem praktikusak és kecsesek is, a választék pedig valóban óriási, minden nő talál magának valót. Egy övvel teljesen megváltoztathatod a stílusodat, csekkold nyugodtan, mert még szebb leszel! Karcsúsíthatod a derekad, vagy egy eszméletlenül csinos ruhát kreálhatsz egy oversize pulóverből.

Divatos klasszikus stílus női övvel

Egy-egy divatos stilizációt nagyon gyorsan meg lehet alkotni, de a látszattal ellentétben nagyon fontos szerepet kaphatnak a kiegészítők is, néha csak egy öv, máskor pedig AZ ÖV. Szeretnél egy ilyen divatos és klasszikus stílust létrehozni, amiben főszerepet játszik a női öv? Semmi gond, van egy remek ajánlunk! Válassz egy bézs szettet: kerékpáros leggingset blézerrel, és egészítsd ki az új kollekciód egy szép és divatos, széles, nagy csatos női övvel. Kész is a mester styling! Gondolkodhatsz egy lendületes ruhában is egy övvel kombinálva, amely kiemeli a derekadat.

A női öv jelentősen befolyásolja az öltözék teljes vizualizációját. Megfelelően megválasztva domináns és szerény akcentusa is lehet az öltözéknek, minden attól függ, milyen hatást szeretnél elérni.
Fotó: Ecipő

Női öv ruhával?

Hatalmas ruharajongó hírében állsz? A mindennapi szettjeid 90 százalékban ruhák, és el sem tudod képzelni az életedet nélkülük? Nos, mindannyiunknak megvan a saját stílusa, ez az, ami megkülönböztet minket, és a ruhás outfit egy remek mód ahhoz, hogy mindig szépnek és elegánsnak tűnjünk minden helyzetben. Oké, de mi a helyzet az extrákkal? Ha ruhát viselsz, általában kiegészíted a női öv opcióival? Ha eddig nem tetted, próbáld ki! Lehet például egy testhezálló ruha, gyöngyből készült díszövvel, szép csattal. Ha oversize ruhát választasz, mindenképpen hangsúlyozd ki a derekad egy széles övvel. Tetszeni fog! Ha már megtaláltad a favorit női öv alternatívád az Ecipo.hu szortimentjében, akkor vásárolj női hátizsák modellt hozzáillő színben!

És hogyan kell női övet viselni pulóverrel vagy kardigánnal?

Ruhatárunkban természetesen nagy választékban megtalálható a női öv egész évben. Nem kell lemondani róla, mert bármilyen stílushoz hozzáadható. Szép megoldás lesz egy garbós vagy állógallérral ellátott pulóverruha és egy stílusos öv, amely tökéletesen kiemeli a derekad, és nem mellesleg remekül néz ki. A pulóver, pulóverruha vagy kardigán tökéletes ötlet a női öves kiegészítő stílushoz. Egy olyan kiegészítőnek köszönhetően, mint a női öv, megjelenésed tele lesz stílussal és eleganciával.

Öv kabáthoz?

Különböző nézetek vannak ezzel kapcsolatban, de úgy gondoljuk, hogy a kabáthoz, bundához kapcsolt női öv nagyon divatosnak bizonyul, és az ilyen megoldások egyre gyakoribbak. Kiemeli a derekadat, és abszolút elegáns és előkelő stílust kölcsönöz. Valóban sok kabát használható övvel. Persze itt is megfelelően kell kiválasztanunk az öv színét és méretét, de ne aggódj, az Ecipo.hu webáruházában nincs hiány, bátran igazítsd az öved a helyzethez és a stílusodhoz!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp: A Szűz változásra, a Nyilas újdonságra vágyik -  június 5-11.

Heti horoszkóp: A Szűz változásra, a Nyilas újdonságra vágyik - június 5-11.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

PR

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)