Őrületes húzás: a MANGO őszi-téli kollekciója visszavezet bennünket az ŐSERŐHÖZ

Szponzorált tartalom

2018.október.17.

A MANGO a fenntarthatóságot tűzte zászlajára, és a természetesség jegyében formás kis kollekciót dobott piacra, amelynek darabjaiban egyszerre dominál a minimalizmus iránti vágy, az érzékenység hangsúlyozása, és egy fontos üzenet, amely mindannyiunkat tanítani akar. A Committed Collection darabjait a legutolsó fonalszálig ez az indíttatás hatja át.

A fenntarthatóság jegyében fogant kollekció erősségei a természetesség, a letisztultság és a hosszú anyag és beszállító válogatás után létrejött minőség, valamint az ösztönös elköteleződés a nagybetűs EREDETI felé.

A bemutatott darabok már egy, a MANGO által korábban megkezdett út következő stációi, amelynek a végére, 2022-re szeretnék, ha ruháik 50% újrahasznosított pamutból készülnének.

A képek minden szónál többet mondanak. Az őszi/téli kollekciót a természet inspirálta, a bemutatkozó képmontázst is az Aiguas Tortas parkban fényképezték, és a modell, Saskia de Brauw is úgy tekintett a fotózásra, mintha a ruhákkal és a hátterekkel egy művészi performanszra törekednének. A beállítások mesélni szeretnének. Erős üzenete van tehát a kampánynak.

Ti is látjátok, hogy mennyire nagyszerűen sikerült a terv, a bemutatkozó képek tökéletes összhangban állnak a kollekció mondanivalójával, visszatérés valami ősihez, visszatérés a legtermészetesebbhez, miközben a színekkel, a fazonokkal és a stílussal is a XXI. század legmélyebb problémáira próbálnánk választ adni. Ez a művészi performansz ELKÖTELEZŐDÉS is egyben, egy üzenet a világnak az érzékenység szemüvegén át.

A ruhák párbeszédre invitálnak, a megvalósítás és az anyag pedig elmondják a kollekció történetét. Gondolkodásra ösztönöznek, a fenntarthatóság eszméjéről szeretnének meggyőzni minket, egy olyan nyelven, a divat nyelvén, amit a legtöbben beszélünk a mindennapokban.

Válogatás a kollekció darabjaiból:

Ez is érdekelhet

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk