Melyik a te színed? – A Lilla Sellei Bags a színtípusodhoz illő táskát készített

2022.április.19.

Az első Lilla Sellei Bags Színtípus kollekció két éve, a 2020-as tavasz-nyári kollekció keretén belül debütált. A két évvel ezelőtti színpadra lépése óta is sokan keresték a hozzájuk leginkább passzoló színekkel díszített táskákat, így régóta tudta a tervező, Séllei Lilla és barátnője, Megyán Eszter, hogy idén megújulva tér vissza a Színtípus kollekció.

Akárcsak akkor, a mostani, 2022-es tavasz-nyári gyűjtemény is a színtanácsadó és fenntartható divattal foglalkozó újságíró, Mengyán Eszter szakértelmével született meg. Ezúttal elhagyták a geometrikus formák világát, és egy virágos mintának készítették el a TAVASZ, NYÁR, ŐSZ és TÉL színtípusokkal leginkább harmonizáló verzióját. A csajok vagány, nőies szettekben pompázhattak a fotózás során.

Mengyán Eszter, a környezettudatosságot népszerűsítő író, újságíró is részt vett a táskák megtervezésében és modellt is állt a táskákkal. A két lány, Lilla és Eszter barátnők is.
Fotó: Lilla Sellei Bags

A kollekció születése

Valamikor novemberben kezdtek el dolgozni a kollekción, amihez egy korábban már kapható mintát dolgozott, pontosabban színezett át az adott színtípushoz passzolóan a tervező, Séllei Lilla. “Eszterrel már rögtön az elején tudtuk, hogy szakítani szeretnénk a korábbi kockás mintával, én pedig úgy gondoltam, ez a virágos minta jól mutat majd különböző színekkel. Nem mondom, hogy egyszerű volt, rengeteg verzió készült, sok egyeztetés, módosítás, ráadásul az ősz típus anyaga elsőre nem is jött ki szépen a gyártótól, túl élénknek bizonyult, így ezzel még egy újabb kör futottunk.” - mondta a tervező. A munka megért minden fáradtságot: mind a négy fő színtípus karakteres, neki megfelelő összhatást kapott.

A színtípusodnak megfelelően választott táska még jobban fog illeni hozzád, mint ahogy bármelyik táskád illett eddig!
Fotó: Lilla Sellei Bags

A kampányfotózás A Lilla Sellei Bags stábja minden fotózásról fotózásra csak nő, és ennek nem feltétlenül csak az az oka, hogy egyre több modellel dolgoznak, hanem az is, hogy a csapat tagjai közül sokan most lettek anyák, vagy most született meg második gyerekük. “Ennek a márkának a fókuszában az anyák állnak, így nagyon fontosnak tartom, hogy az anyaság, egy pici baba ne akadályozza a nőt a kiteljesedésben, a munkájában. Szeretnék a csapattagoknak olyan feltételeket teremteni, hogy megélhessék mindkét énjüket, a dolgozó nőt és az anyát, és ne kelljen választani. Ezért ezúttal profi bébiszitter segítette a stáb munkáját, akinek volt is dolga bőven, hiszen két hat hónapnál fiatalabb, egy másféléves és két hatéves is a stúdióban rohangált - már, aki tudott már járni, egyesek inkább csak átfordultak a játszószőnyegen, majd idegesen sírdogáltak, mert visszafordulni még nem igazán tudtak…” - mesélte nevetve Lilla. Persze nemcsak a bébiszitter mindenki is kivette a részét, mindig éppen az foglalkozott a gyerekekkel, akinek nem volt más dolga, itt teljesen természetesen, kérés nélkül nyújtottak segítő kezet a nők és az anyák egymásnak. És mindeközben csodás sminkek, hajak és dögös magassarkús szettek születtek, Hámori Zsófi fotós pedig színes fényekkel tette még glamúrosabbá a képeket.

Így mesélt a fotózásról Lilla: “Nem titkolom, hogy Szex és New York rajongó vagyok, és a most visszatért sorozattal újra vágyom csinosan, nőiesen, kissé extravagánsan öltözködni, és emellett szerettem volna azt is megmutatni ebben az anyagban, hogy igenis nőcis szettekkel is jól mutatnak a táskák, és igenis megélheti egy anya ezt az oldalát is - még akkor is, ha a hétköznapok valójában egy ilyen cipőben csak tíz percig kibírhatók…”

Fontos, hogy az anyukák keze szabadon maradjon, közben rengeteg dolgot magukkal tudjanak vinni. De amellett, hogy dolgoznak, hiszen a gyerekre vigyázás is szerelemmunka, jól is akarják érezni magukat.
Fotó: Lilla Sellei Bags

fotó: Hámori Zsófia

stylist: Engel Nóra

smink: Sipos-Lenkey Annamária

haj: Tábori Kyra

videó: Egyed Zsófia

modellek: Eszter, Viki, Zsófi, Emese, Lilla

Ez is érdekelhet

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően