Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

2022. január 18.
Ez a cikk több mint 6 hónapja frissült utoljára, a benne lévő információk elavultak lehetnek.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A világ egyik legsikeresebb márkája, a Michael Kors egy izgalmas kollaborációval ünnepli negyvenedik évfordulóját. A jamaikai és amerikai duóval, Ashley Cimone-nal és Moya Annece-szel, az Ashya alapítóival közösen készítettek egy exkluzív, limitált táskaszériát. Csak két táskáról van szó, a The Multi Bag-ről és a The Bolo Bag-ről, melyek tökéletesen illeszkednek a mozgalmas hétköznapokba, és elkísérhetnek a kalandjaidra.

ASHYA X MICHAEL KORS CAMPAIGN
Kihagyhatatlan, izgalmas darabok a ASHYA X MICHAEL KORS kollaborációban
Fotó: GLAMOUR

Michael Kors a negyvenedik jubileumához közeledve visszaemlékezett a saját karrierje kezdeteire, és elhatározta, hogy segíteni fog egy kezdő márkának, felajánlja nekik a Michael Kors egyedülálló hálózatát, ismertségét, hogy az induló dizájnerek ezáltal nagyobb közönséghez juthassanak el. Ami még talán ennél is fontosabb, az az, hogy a fiatal tervezőknek segített a Michael Kors csapata, és az alapító dizájner, tanácsokkal, mentorálással támogatták őket. Valahogy természetes döntésnek tűnt az Ashya, hiszen a táskákat az utazás ihlette, és a darabjaik egyszerre praktikusak és stílusosak.

"1981-ben indult a karrierem New York-ban, és nagyon izgalmasnak találom, hogy a New Yorkban dolgozó, fiatal generációra irányíthatom a figyelmet. Amikor először láttam Ashley és Moya munkáit az Ashya-nál, rögtön lenyűgöztek, így megkerestem őket, hogy csináljunk valamit közösen."– mondta a világhírű divattervező, Michael Kors.

Az Ashya táskái alapvetően gendersemlegesek, a Michael Kors kollaboráció darabjai pedig egyedi nyomattal bírnak, mely az ikonikus MK logó és egy Nyugat-Afrikai szövésminta által inpirált mintázat ötvözete. "Ebben a nemzetközi megmutatkozásban is folytatni szerettük volna a folyamatot, amit a gyökereink folyamatos feltárása jelent, így a Nyugat-Afrikai szövési technika mint referenciapont szerepel, utalva az identitásunkra. Az afrikai textíliáknak mindig nagy jelentőségük volt, és a mai napig megvan az a funkciójuk, hogy kommunikálnak a közösségen belül, a hagyományok generációról generációra szállnak, így öröklődő történetekként működnek. A felhasznált mintázatoknak mind szellemi, mint történelmi jelentősége is van." – fogalmazták meg a tervezők.

ASHYA X MICHAEL KORS táskakollaboráció
Fotó: Michel Kors

A The Multi Bag hordható mellkason keresztbe vetve és övtáskaként is, két bélelt zsebbel is rendelkezik és kártyatartóval, tágas táskabelsővel, amiben a mindennapi, vagy egy partihoz szükséges dolgok is elférnek. A The Bolo Bag is nagyon univerzális, hordható nyakban, a derékon, vagy a mellkason átvetve. Egy bélelt rekesszel rendelkezik, kártyatartóval, így tökéletesen alkalmas a hétköznapokhoz szükséges dologk, iratok szállítására, így a kezünk mindig szabadon maradhat. Az Ashya minden terméke "óda a felfedezéshez", a tudatosság, az utazás általi ihletettség, a kifinomult stílus jellemző rájuk. A bennszülött közösségek inspirálják őket és a múlandó modern élet. A márka erőlködésmentes úton levést, és az esszenciális szükségleteket szem előtt tartva hozza létre darabjait.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gyakran vannak rémálmaid? Szakértők szerint komoly bajt is jelezhet

Gyakran vannak rémálmaid? Szakértők szerint komoly bajt is jelezhet

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)