Támogass egy jó ügyet az ajándékoddal!

2021.december.20.

Válassz magadnak egy jó ügyet, aminek a támogatásával picit jobb lesz a világ!

Idén a GLAMOUR karácsonyi melléklete az aktivistákat, és az aktivizmust helyezi fókuszba. A Glamour-nál a kezdetek óta igyekszünk felhívni a figyelmet fontos ügyekre, amelyekben akkor lesz előrelépés, ha egyre többen állunk mellé és leszünk aktívak azért, hogy valami változzon. Összegyűjtöttünk pár ügyet, amit támogathatsz, ha ajándékot vásárolsz. Dupla öröm annak is aki adja, és annak is aki kapja.

Az ëviköt x TASZ kötőkït ára: 14.900.-, amiből 5.000.- forinttal a TASZ-t támogatod!

ëviköt x TASZ kötőkït

Több köt össze minket. A Társaság a Szabadságjogokért azért dolgozik, hogy Magyarországon mindenki megismerhesse alapvető emberi jogait, és érvényesíthesse azokat a hatalom indokolatlan beavatkozásaival és mulasztásaival szemben. Imádni fogják a kézimunka szerelmesei ezt a csomagot, melynek megvásárlásával a TASZ munkáját támogatod. És Katona Évi csomagjának a segítségével akár a kezdők is megköthetik első Szabad feliratos sáljukat. Nem csak haladóknak! A csomag tartalma: 7 gombóc DROPS SNOW 100% gyapjú fonal a @babaerka -ból, egy pár bambusz kötőtű, leírás és egy Hitka Viktória tervezte ëviköt, egyedileg szitázott vászonszatyor.

'A TASZ #többkötössze kampányába azért szálltam be, mert nagyon fontosnak tartom alkotóként is kiállni a szabad gondolkodás és véleménynyilvánítás, a nyílt társadalmi párbeszéd és a jogképviselet mellett." Katona Évi - ëviköt

Füri ZeneTér x Poket Zsebkönyvek

Mindenki izgatottan várja, hogy mi vár rá a következő évben, és már szerveződik 2022. A Poket Zsebkönyvek évtervezőjébe, bármiről írhatsz, és bármit megtervezhetsz, de a kis könyv több szempontból is különleges még. Fodor Ákos versei jelennek meg a lapokon, Gulyás Lídia pedig a grafikákat tervezte meg ebben a különleges kiadványban, melynek teljes bevétele a Füri ZeneTér alapítványhoz kerül. A Füri ZeneTér Puskás Peti vezetésével egy olyan közösség, amely eljuttatja a zene és a sport szeretetét azokhoz is, akik nehéz helyzetükből adódóan nem férnének hozzá ezekhez a lehetőségekhez. Nagykövetek: Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti

Anna Daubner x Autistic Art 15900 Ft

Anna Daubner x Autistic Art Alapítvány

Anna Daubner új kollaborációja az Autistic Art Alapítvánnyal három olyan felsőket tartalmaz, amelyek azt jelképezik, hogy minden ember mennyire más és különleges. A szervezeten túl a magyar dolgozókat is támogathatod a pólók megvásárlásával, mert az organikus pamutból készült pólók száz százalékban hazai termékek. Minden eladott darab után 3000 forintot kap az autizmussal élő fiatalok alapítványa.

Celeni x KIKAPCS

Celeni x KIKAPCS.

A KIKAPCS. Alapítvány mellé állt Cselényi Eszter, a Celeni divatmárka megálmodója, valamint az AYS Szójagyertya Budapest, az @andyourstories csapata, hogy egyedi termékeikkel segítsék őket. A KIKAPCS. küldetése, hogy kedvezményes kikapcsolódást és egymást segítő közösséget biztosítson olyan családok számára, akik sajátos nevelési igényű (SNI) gyermeket nevelnek. Az Eszter által megálmodott minikollekció üzenete, hogy mennyi szépség is rejlik bennük, és mennyi magánnyal tud járni egy SNI-s gyermek édesanyájának, nagymamájának lenni.

"Ez a kollekció több, mint egy sima ruha. Ez egy stílusos támogatás, egy karácsonyi jó cselekedet, amivel mindenki kicsit karácsonyi hőssé válhat és támogathatja az SNI gyereket nevelő családokat, hiszen minden megvásárolt ruha után 30% érkezik az Alapítványhoz.” - Cselényi Eszter, divattervező

TOMCSANYI x Hintalovon 12000 Ft

TOMCSANYI X Hintalovon

A GLAMOUR Magazin “Az év hősnője” elismeréssel 2011. óta díjaz olyan nőket, szervezeteket, akik kiemelkedően sokat tesznek másokért, ezáltal pedig példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára. 2020-ban az év hősnője díjat Dr. Gyurkó Szilvia - Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány kapta. Az alapítványt 2015-ben hozta létre Gyurkó Szilvi. Küldetésük a Magyarországon élő gyermekek jogainak érvényesítése és támogatása. Ha adományoddal szeretnéd segíteni az alapítvány munkáját, hogy még több gyermekeknek segíthessenek, akkor itt van két szuper ajándékötlet. A közkedvelt kapucnis pulóver Hintalovon logóját Tomcsányi Dóri, a TOMCSANYI márka tulajdonosa, divattervezője gondolta újra.

“Nem sok fontosabb dolgot tudok elképzelni a világban, mint a gyermekek védelme! A Hintalovon alapítvánnyal közös együttműködésben olyan pulóverek születtek, melyeken a Tomcsanyi márka egy korábbi kollekciójának virágmintái jelennek meg. Ezek a firka szerű virágok magukban hordozzák a gyerekkor felhőtlen időtöltését és a játékosságot egyaránt. A pulóver megvásárlásával lehetővé teszed, a legvédtelenebbek jogainak érvényesítését és támogatását!” - Tomcsányi Dóri, divattervező

OLOVKA x Hintalovon 4900 Ft

OLOVKA x Hintalovon

Udvardi Ramóna grafikus-illusztrátor és pingyűjtő 2015-ben alapította meg az OLOVKA Studiot azzal a céllal, hogy népszerűsítse az újhullámos kitűzőket. A saját tervezésű pinek mellett szívesen kollaborál hazai művészekkel és szervezetekkel is. Idén a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal közös darabját, egy piros sapkát kitűzővel rendelhetsz meg a hintalovon.hu oldalról.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját