Te is lehetsz sorsfordító a TOMS márkával!

2015.augusztus.11.

A TOMS a 2015-ös őszi szezonban olyan emberek közösségét ünnepeli, akik annak szentelik az életüket, hogy segítsenek másokon és ezzel példát mutassanak. A TOMS sorsfordítóknak hívja őket. Az ő ötleteik, a munkába és vállalkozásaikba vetett hitük teszik a Földet élhetőbb világgá.

A divatban mindig előre tekintünk, így nem csoda, hogy a tomboló nyárban már a következő, őszi szezonra készülünk. A TOMS új cipő-, szemüveg- és táskakollekciója, biztosan téged is inspirálni fognak, merj te is a saját innovatív utadra lépni, és segíts életeket jobbá tenni.

A férfi és a női, valamint a gyerekkollekcióban egyaránt a téliesített modelleké a főszerep, úgy mint a műszőrrel díszített bokacsizmák, de női modellek között bemutatkozik az Altair és az Avalon Slipon több színben is.

A TOMS márka rendkívül büszke arra, hogy vásárlóik mára cipőt, szemüveget, sőt kávét is itt vesznek, és mostanra egy teljes táskakollekcióból is választhatnak – így még több lehetőségük van arra, hogy élvezzék az élményt, amit a TOMS nyújt és még többet adakozhassanak.

A vásárlásokkal és az adakozásban segítő partnereikkel együtt a TOMS 70 fejlődésben levő országban adományoz cipőt, vizet, továbbá segít a látáskárosodásban szenvedőkön, küzd az iskolai zaklatás ellen, és újszülött csomagokat oszt a rászoruló anyáknak.

A TOMS cipőit te is megvásárolhatod a budapesti The Garden Studio-ban a Paulay Ede utcában.

Ez is érdekelhet

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói