TOMS cipőd árának egyharmadát jótékony célra fordítják

2022.március.3.

A világ működését nem tudjuk befolyásolni. Vagy mégis?

A TOMS Mallow névre keresztel modellje amellett hogy vidám, kényelmes tavaszi-nyári viselet, jó érzést is kelt benned viselés közben, hiszen tudod, hogy jó ügyeket támgattál a megvételével
A TOMS Mallow névre keresztel modellje amellett hogy vidám, kényelmes tavaszi-nyári viselet, jó érzést is kelt benned viselés közben, hiszen tudod, hogy jó ügyeket támogattál a megvásárlásával
Fotó: toms

A TOMS márka 2006-ban az első márka volt üzleti életben, ami nyíltan felvállalta, hogy a nyereség és a jó ügyek szolgálata igenis összeegyeztethető. Olyan üzleti tervek, célok kellenek, amikben benne foglaltatik a környezetünkről, az emberekről való gondoskodás. A cipőmárka új szezonban is folytatja a megkezdett munkát és profituk egyharmadát társadalmi szervezeteknek adják. Idén egy új modellel rukkoltak elő. Íme a MALLOW!

A Mallow modell talpa a napsugarakat idézi, és natúr színe miatt tulajdonképpen mindennel felveheted, de nagyon passzol a minimalizmus trendbe is, amikor mindent egy szín különböző tónusaiban viselsz.
Fotó: toms

A TOMS új modellje az ikonikus Alpargata kényelmét nyújtja. A divatos felpumpált talp az új OrthoLite® Eco LT HybridT™ technológiának köszönhetően kivehető és mosható, rugalmasabb és növényi eredetű újrahasznosított anyagokból készült.

A TOMS MALOW ára 27490 forint

Kapható a budapesti Szputnyik Shopban és az Office Shoes-nál, illetve Szegeden a Kávészömben.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói