Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

2021.szeptember.21.

Egyedi sziluett, hangsúlyos talprész és egyszerű, de mégis merészen dinamikus külső jellemzi a Mayze formatervezését. Bármivel ízlésesen kombinálható, és kétségtelenül reflektorfénybe helyez a színpadon és azon kívül is.

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma
Fotó: PUMA

A Mayze ihletet merített a PUMA korábbi modelljeiből: klasszikus elemek keverednek kortárs megoldásokkal. A cipő TPU sarokkal és sarok füllel ellátott, a felsőrész pedig a márka megszokott bőr konstrukciója.

A globális kampányfotókon a népszerű Dua Lipa látható, színpadra készen, az új Mayze cipőket viselve. Az énekesnő az év elején elindította a PUMA „She Moves Us” kommunikációs platformját, amely kiemel néhány kimagasló női márkanagykövetet, és ünnepli azokat a nőket, akik valamilyen módon előmozdították a kultúrát és a sportot, ezzel megannyi nőt inspirálva szerte a világon. További információt a „She Moves Us” kampányról itt találsz.

Nekünk a Pumánál kiemelten fontos, hogy fókuszba helyezzük a Puma nőt, aki független, nyitott gondolkodású és erős, bármit is hozzon az élet. A magyarországi kampányban, a globálishoz hasonlóan a PUMA egy fiatal énekesnőt kért fel, hogy képviselje a legújabb kampányt.

Dárdai Blanka egy igazi példakép a fiatal generációk számára, hiszen önerőből, óriási kitartással, szorgalommal és kreativitással valósította meg az álmait, miközben még rendkívül divatérzékeny is, vele találkozhatsz a GLAMOUR októberi számában is, illetve a címlapján. Nyitókép, ami egyben a PUMA kampányképe is a backstage varázslatos, pezsgő hangulatát idézi, a fellépés előtti utolsó perceket, tettre készen.

Blanka legújabb, „Miénk A Világ” című dala is ezt a témát öleli fel – női összetartás, független és erős nők -, amelyhez videóklipp is készült az új Puma Mayze cipőkkel.

A Puma nők segítik és inspirálják egymást, közösen haladva a cél felé, együtt ünnepelve a sikereket. A divat az önkifejezés egy direkt formája, ez pedig a Mayze cipők története!

A cipők elérhetők a Playersroom üzleteiben és webshopjában!

Ez is érdekelhet

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet